Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Report abuse или report user како и да беше и прати им го и линков од принтскринот и крај :)

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
не најдов таква опција затоа прашам овде.. ако има некој линк да ми прати или да го прати принт скринот на репорт...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
не најдов таква опција затоа прашам овде.. ако има некој линк да ми прати или да го прати принт скринот на репорт...
Otvori go profilot na ovoj i skrolaj, najdole imas takva opcija, od levo :D

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Уф на ваква финта последните 10 дена двапати пробаа да ме фатат. Штета што не сликнав, а направо ги тргнав од пријтели.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.728
снифери су меџу нама

Z

Zoza

Гостин
abe moze nekoj da mi pomogne poker ne mi se otvara od fb me osfrla ko bajagi ne sum se prijavila pa demek nevalidna lozinka posle nekoja min ke uspeam samo na proflim da vlezam na poker nikako...najzalno mi kaza deka sum imala samo 100k a sinoka imav 15M daj help molim vas

posleden pat koga pokusav da vlezam na poker mi pisese demek mi pratile na email nesto oditov na email da kliknam vo indonezija da sum igrala bla bla koga kliknav uspea da vleze vo poker potoa koga najdov masa da sednam da igra ne me sednuva :(

ne veruvam da sum banirana poso ako sum pak ke vlevam na poker samo nema da imam cipovi a i nema zosto da sum banirana ne davam na nikoj cipovi ama ni 1 cip.... nervi me napuni a kolku mi se igra turnirce

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.486
abe moze nekoj da mi pomogne poker ne mi se otvara od fb me osfrla ko bajagi ne sum se prijavila pa demek nevalidna lozinka posle nekoja min ke uspeam samo na proflim da vlezam na poker nikako...najzalno mi kaza deka sum imala samo 100k a sinoka imav 15M daj help molim vas

posleden pat koga pokusav da vlezam na poker mi pisese demek mi pratile na email nesto oditov na email da kliknam vo indonezija da sum igrala bla bla koga kliknav uspea da vleze vo poker potoa koga najdov masa da sednam da igra ne me sednuva :(

ne veruvam da sum banirana poso ako sum pak ke vlevam na poker samo nema da imam cipovi a i nema zosto da sum banirana ne davam na nikoj cipovi ama ni 1 cip.... nervi me napuni a kolku mi se igra turnirce
Си играла во Индонезија?
Ми се чини дека некој ти го знае user и pass од Facebook.
Смени го одма пасвордот и види дали се изменети email и phone.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
А тие сниферите што можат да ти направат? Ич не сум запознаен со ова.
Да знам да не се заебам :))

A

apidrone

Гостин
А тие сниферите што можат да ти направат? Ич не сум запознаен со ова.
Да знам да не се заебам :))
Ништо не можат да ти направат ако ти не го дозволиш тоа. У случајов ако кликнеш на линкот нема да се случи ништо, ама ако остаиш емаил и пасс, а притоа гледаш во адрес барот дека не пишува www.facebook.com, тоа е апсолутно лажна страна, тебе ќе ти бидат украдени тие податоци, и ојде профилот. Значи, ако нешто не знаеш што е, не го кликај, уште помалце не оставај емаил и пасс на сомнителни страни.

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
го пријавив снифот на фејсбук пратив и маил на репорт и на секурити и уште си стои страната и личноста неблокирана.... незнам шо е работа...

Z

Zoza

Гостин
Си играла во Индонезија?
Ми се чини дека некој ти го знае user и pass од Facebook.
Смени го одма пасвордот и види дали се изменети email и phone.

ништо сменив пасс сменив емаил и пак покер не бива после еден сат пак не можам да флезам на фб а камо ли на покер ми пукна филм нов профил се ново...денеска за чудо успеав да влезам на стариот цисто да избришам све и го деактивирав...е сеа ако некој има срека кога игра од мој профил нека успее да го пак активире и нека си игра и онака нема ни чипче веке

фала сепак

A

apidrone

Гостин
Еднашка еден неарен хакнал (или којзнае шо напраил) некој профил од некоја типка шо сум ја имал у пријатели на фб, и ми вика: Дај ми email и password да си префрлам чипови, и после ти смени си ги ако сакаш :pos2: Па почна да ме моли, ми вика морам на бато да му ги вратам, ако не нема да ме пушти да идам у диско :kesa:Кога виде дека не го рецкам, ми праќа една phish страна, слична на таа што е погоре наведена, кликаш на линкот и си мислиш фејсбук е, све најнормално, освен сигурниот доказ, а тоа е URL-то.
Кога ме фати смеа.....

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
скоро 90% од хакнатите профили се преку keylogger.
затоа коа сте у нет кафе коа куцате пасс и меил отворете виртуелна тастатура и готово е...
ја ова го практикувам веќе 4 години, а често сум во нет кафиња и ништо ми немаат хакната!
за да отворите виртуелна тастатура писете во ран OSK(со големи) и тоа е тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom