S
Shellshock nam67
Гостин
treba da adnis edno prijatelce zato celo vreme ti blokiraDislike za fejsbukov smrden
treba da adnis edno prijatelce zato celo vreme ti blokiraDislike za fejsbukov smrden
ne se zezaj so mene.. si imam problemi a ti zaebavash.. -.-'treba da adnis edno prijatelce zato celo vreme ti blokira
vidi na you tub ima dosta tutorijali za razni problemi ..ne se zezaj so mene.. si imam problemi a ti zaebavash.. -.-'
шо проблем имаш?aa da nema nikakov tutorial za smrdliviov fejsbuk problem
Значи Фејсбуков навистина знае да биде глуп..Ми бараше да го потврдам профилот со телефон.. го вметнав телефонскиот број и требаше да ми дојде порака.. пораката никако да стигне! над 2 недели пробувам веќе секој ден.. несака и несака...шо проблем имаш?
Мислам дека нема :/Како да сменам никот (username-от), пример наместо facebook.com/blabla да биде во facebook.com/muahaha
... гледам пишува као демек само еднаш ставаш и крај. Да не има некоја финта у стил како порано, за деактивација на акаунтот... и потоа мењаш ников???
Само еднаш може да се направи таква променаКако да сменам никот (username-от), пример наместо facebook.com/blabla да биде во facebook.com/muahaha
... гледам пишува као демек само еднаш ставаш и крај. Да не има некоја финта у стил како порано, за деактивација на акаунтот... и потоа мењаш ников???
Отиди на профил кај некој другар(ка) и види како изгледа тајмлајнот. Мене ми е баш прегледен, сите работи што си ги објавил сега можеш многу полесно да се видат (поделени се според години односно месеци), имаш опција за cover photo и уште некои ситни измени во начинот како се претставени сегашните објави. Home page-от останува ист како што бил досега, а 100% неможе да се врати откако еднаш е инсталиран. Има некои додатоци/плагини со кои се враќа дел од изгледот.Дали да инсталирам Timeline на Facebook?? Дали имате инсталирано и дали сте задоволни. Сакам да го инсталирам ама не знам... дали има некои недостатоци и дали ако се премислам можам да го отстранам од профилот на FB. Благодарам однапред.
кај кого како..на некого му се допаѓа на некого не.. мене лично не ми се допаѓа. .а доколку го инсталираш веќе неможеш да го избришешДали да инсталирам Timeline на Facebook?? Дали имате инсталирано и дали сте задоволни. Сакам да го инсталирам ама не знам... дали има некои недостатоци и дали ако се премислам можам да го отстранам од профилот на FB. Благодарам однапред.