Facebook багови

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.498
Еве што ми се случи откако растурив со коментирање по туѓи статуси :(
Уствари тоа беше чат, ама на статуси.
Повеќе луѓе имаат клинкано "Report" кај што си коментирал и затоа ти се случило така.

Мене ми се случи такво нешто, што го гледам како сосем неоправдано од страна на FaceBook, во минатите 3 месеци имам додадено 3-4 нови контакти и тие сите ме прифатија за пријател (и сеуште ми се во пријатели) затоа што се познавам со луѓето.
Потоа наредниот пат кога сакав да додадам уште +1 контакт ми се појави она демек сум правел злоупотреба на услугата додавање на нови контакти, и да чекам подолго време пред пак да додадам контакт демек опцијата за нови пријатели додавање ми била блокирана. Се наQRчив (знаејќи дека не сум виновен ама баш ич) и одма на лице место тогаш стиснав повторно Add и си работеше без проблем. Од тогаш немам такви проблеми, не знам дали се работеше за грешка, сепак ништо не е случајно...

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
Дали има шанса да се избришат одеднаш сите групи каде што си влезен ?

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
Дали има шанса да се избришат одеднаш сите групи каде што си влезен ?
нема таква опција суште

--- надополнето ---

п.с ова не е сменето кај некој профили

а и ги нема сите овие опции

what`s the problem? :S

realMadridfan

Madridista
Член од
15 декември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
10
da ve prasam nessto mi go deaktivira akountot neznam od koja pricina i sakam da ve prasam dali ke mi aktivirat pak ili da otvoram nov ve molim kazete mi
????

П

Паган-др

Гостин
da ve prasam nessto mi go deaktivira akountot neznam od koja pricina i sakam da ve prasam dali ke mi aktivirat pak ili da otvoram nov ve molim kazete mi
????
Пиши им меил. Прашај ги зошто, извини се ако си згрешил нешто у стил нема веќе да се повтори, би требало да ти го вратат.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Зашто у курац нејќе да ми се избрише профилот ?
Пробуем ми вика дека ми е деактивиран, а се уште ми стои. Го пријавуем од други места не ми го бришат. Шо кој полов орган им е -.-?

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
До пред некој ден се беше ОК со facebook на Chrome и оддеднаш можам само да се логирам да го видам профилот и почетната страна и толку, нотификациите ги отворам и читам ама она црвено бројче кое покажува колку нотификации има си останува, исто и со поштата, како да немам прочитано пораки бројот си стои, не работи like, не можам да бришам коментари, а гледам само неколку настани од пријателите, ја нема онаа опција за постари настани, а chat-от воопшто не работи ниту покажува кои пријатели се online. На firefox си работи како што треба и ме нервира што не можам да најдам кој е проблемот со chrome, дали е некој вирус или нешто инсталирано кое му пречи, знам дека кога инсталирав skype имаше некој аддон кој правеше проблеми со facebook на chrome, кој откако го избришав се си беше ОК. Дали некој може да ми каже за што би можело да се работи овде ???

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Дефинитивно е така.:toe:
-.- Си тролаш така?
Тоа беше пред една година и ништо не беше официјално туку беа специјални случаи.

До пред некој ден се беше ОК со facebook на Chrome и оддеднаш можам само да се логирам да го видам профилот и почетната страна и толку, нотификациите ги отворам и читам ама она црвено бројче кое покажува колку нотификации има си останува, исто и со поштата, како да немам прочитано пораки бројот си стои, не работи like, не можам да бришам коментари, а гледам само неколку настани од пријателите, ја нема онаа опција за постари настани, а chat-от воопшто не работи ниту покажува кои пријатели се online. На firefox си работи како што треба и ме нервира што не можам да најдам кој е проблемот со chrome, дали е некој вирус или нешто инсталирано кое му пречи, знам дека кога инсталирав skype имаше некој аддон кој правеше проблеми со facebook на chrome, кој откако го избришав се си беше ОК. Дали некој може да ми каже за што би можело да се работи овде ???
Ништо чудно. Хром е проблематичен уште од кога прв пат се појави. Ама ваквите работи обично сами се средуваат.

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Абе шо ти е на Mozilla е катастрофа моментално.
Со Chrome немам проблеми.:smir:

Член од
23 април 2010
Мислења
20
Поени од реакции
3
Луѓе ве молам некој ако може да ми помогне околу проблемот што го имам на Facebook. Значи се работи за тоа што до пред извесно време пријател само од себе го снема од листата на пријатели кај мене а и мене ме нема кај него на листа за пријатели. А ни јас а ниту па тој ме има избришано за пријател или пак да си "мавнеме" Block на Facebook . Целава работа не би можела да биде поконфузна што сега и воопшто не можеме да се најдеме на Search... пробавме со Suggestion пратен од друг пријател... mail-от од Request-от стигува но не и самиот Request на Facebook. Пријателот не можам ни воопшто да го најдам на листите за пријатели кај нашите заеднички пријатели кои ги имаме. Стиснат Like на Post на заеднички пријател не е видлив и кај мене а и кај него. Не знам што би можело да биде проблемов
. Ај некој ако знае ве молам за совет.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Зошо служат кредитиве шо се појавуваат горе десно кога имам уклучено некоја игра? Јас имам 10 кредити ама незнам зошто се?

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Зошо служат кредитиве шо се појавуваат горе десно кога имам уклучено некоја игра? Јас имам 10 кредити ама незнам зошто се?
За да си купиш нешто со нив, тие се за тебе зависит која игра ја играш на пример на Barn Buddy да си купиш некој компир, крастајче ...

Kajgana Shop

На врв Bottom