FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Јас до сега немам заприметено некој да упатувал закани по форумот. Но ликот е шизи-мизи, па најверојатно во недостаток на материјални средства некој период не ги имал земано лековите, а во таква ситуација состојбата се влошува па се појавуваат најчесто звучни халуцинации.
Би можеле да отворите тема во хуманитарни акции, тука има доста хумани луѓе, па сигурен сум дека повторно нема да се доведи до таква состојба.

Така де, во ред. Се нашали на сметка на Челзи. Јас се нашалив на сметката на неговата лабилност, патологија и батхртост.
Автоматски споено мислење:

Човекот е отстрануван од форумов, не само поради новите профили, туку токму поради содржината на ,,сериозната, логички издржана и квалитетна дискусија" што ја просипа овде. Побогу.

Мислиш на псовките? Не навлегувам во политиката на форумот само мислам дека е претерано некој да се отстрани скроз од форум поради псовки, се случува во жар на дискусија.

Отворив нов профил поради заштита на идентитетот.

Заштита на идентитетот, а мене ме имаш тролано заради мојата слика од мустаќите што буквално цел форум ја има видено минимум 5 пати и ме нарекувале секако.

У право е Стефан-Ц/Кобе, што плачеш уствари?

Заштита на идентитетот, а мене ме имаш тролано заради мојата слика од мустаќите што буквално цел форум ја има видено минимум 5 пати и ме нарекувале секако.

У право е Стефан-Ц/Кобе, што плачеш уствари?
Ne mu se prqvdaj, ti so tie mustakji milion picki imas pominato..

Ај да видиме дали можат да го изгубат и финалето и 4-тото место
Аман бе. Тоа ќе ве исполни. Па да до душа, за вие да бидете во двете ситуации може само да сонувате.

Денеска е 21 јули. 21 е бројот на дресот на играчот. Да уживаме во голов.

Денеска е 21 јули. 21 е бројот на дресот на играчот. Да уживаме во голов.

Не се срами, стави слика од освојувачите на годинешниов ФА со пехарот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom