Кој е овој ќелавиот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој е овој ќелавиот?
Ми се допаѓа новата тактика ,,правење на Тошо".
Виде дека нема аир од ,,Ејсид, јас сум, дојди по мене" искрениот пристап.
А ти кој си и зошто ме цитираш?
Ќе дознаеш за брзо. Да дојде до интернет само форумскиот Пеп Гвардиола.
@Molokai daj pobaraj si struchna pomosh, psiholog, psihijatar, sho i da e, poshto ochigledno na polosho ti ide situacijava...
Единствено нешто потажно од Челзи е лик од 60 години кој одново и одново отвора профили на социјална платформа, откако ќе добие прво шлакање од членовите, а потоа и пермаментно ногирање од истиот.
Шеесет (со бројка: 60) години. Не е болест само тоа што боли.
Нема опсесија, толку му е капацитетот. Има 2-3 слики и на секое си ги постира тука, еднакво на неговиот интелектуален капацитет. Барем да се потруди да додај некој текст, да направи некое меме а ла Драгонски, ама овој вода можи да му носи и него.Имаш некоја опсесија со постот? Немој да си нервозен, догодина Челзи ќе биде главен фаворит во Лига Европа.
Добро чоек зашо си ваков плачко? Многу мразам вакви тужибаби жими се, не те чепка никој и земал тагира админи за банирање... Тажно.
Добро чоек зашо си ваков плачко? Многу мразам вакви тужибаби жими се, не те чепка никој и земал тагира админи за банирање... Тажно.