FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Абе нели ќе имаше продолженија ако беше нерешено од годинава?
Мислам од 1/4 финале натака важи, да не се закомплицирува крајот од сезоната.

Си губеа и во две минути ја свртеа...

Толку лошо судење само во Англиско уште остана мислам. Првиот гол незнам како може судија кој ги има сите штици на број да не го поништи, срамота цела утакмица ја еба..

Толку лошо судење само во Англиско уште остана мислам. Првиот гол незнам како може судија кој ги има сите штици на број да не го поништи, срамота цела утакмица ја еба..
Зашо да го поништи?

Papa Jonh's спонзорот на Флитвуд му ветиле на голманот дека ако ја зачува мрежата против Лестер, ќе има година дена бесплатната пица. Не мора да дополнувам како заврши Лестер Флитвуд :pos:
Тоа е за Папа Џон.

Папа Џони да ветеше дека ќе донира во клубот ако Флитфуд не прими гол лагано 0-7 ќе завршеше :D :icon_lol:

Зошто ниту свирна, ниту даде знак да се изведе слободниот.
Тоа се договара на почеток на утакмица. Или на сите прекини дава знак или на никој. Ако за сите ситници они чекаат знак, ќе треба по 10 мин. продолженија да има на секоја текма.

Тоа се договара на почеток на утакмица. Или на сите прекини дава знак или на никој. Ако за сите ситници они чекаат знак, ќе треба по 10 мин. продолженија да има на секоја текма.

Hahaha daj be ne tresi gluposti. Koga ima sloboden udar sudijata treba da pokaze kon svirkata nekoj gest u toj stil, a toa znaci deka treba da cekaat znak, a ako ne napravi takvo nesto togas ne vazi toa. Im kazuval pred pocetokot :pos:

Активноста во темава покажува колку релевантен клуб се. На никој не му е гајле :toe:

DS9GZatVoAAossH.jpg

Активноста во темава покажува колку релевантен клуб се. На никој не му е гајле :toe:

Стварно, поминаа скоро 24 саати а нема ниеден коментар за ремито на Челзи со Норич

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom