FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Најдоминанта сезона во историјата на клубот и на крај пак само со една титула. Ти ебам доминантната сезона, небаре требл освоиле. :place::place:

Жозето врти сучи цела сезона му се потсмеваат пак 3 титули на крај. :kuracc:
Три титули небитни ко кеси.:pos:

Ти само продолжи да се тешиш дека се небитни.
Он споредува 3 титули со титула у ПЛ. Идеме овака бато
Челзи освојува ПЛ = Шампион на Англија
Шилд = Шампион на ????
Карлинг куп = Шампион на ???
ЛЕ = Шампион на ???

Chestitki prvo do navivachite na Arsenal. Ve gleav ukupno mozhe 10-12 pati sezonava, ve zhalev priznavam i u finalevo go izigravte mozhe mechot na sezonata. Prvo poluvreme mozese komotno 4-0 da bese da nemashe srekja tolku chelsea i cahill da ne reagirase. U shishe ne stavija. Vtoro poluvreme se vrativme kolku tolku ali pak ova ne licheshe na igra na shampion na anglija so 30 pobedi od 38 mecha. Chestitki ushte ednash, top fudbal, sho chisto sumnjam deka vakov otvoren mushki fudbal ke se igra u Kardif.

A navivacive na ManU se presmeshni posebno degenot bitolski Stavre @Ставрогин simnat od nekoja planina od Pelister, chovek shto sedi 24-7/365 na forum i lechi komkompleksi na temi neuspevajkji da napravi nesto korisno i produktivno vo negoviot mizeren zhivot. Kontehehe premier ligata vredi 10 puti povekje od fejk trojnata kruna.

Последно уредено:
Чоеков на моменти ми изгледа топ2 (прв се знае кој е #хехе) во историјата на фудбалот. Мене криво ми е што му се задеси, можам само да претпоставувам на фановите на Арсенал како им е.

Браво, ако си оди барем достојно ќе го напушти клубот.

БТВ, Честитки :p

Заслужена победа, Челзи изгубени беа иако на моменти играа ко што треба, премногу топки изгубија.
Првиот гол според мене беше офсајд, ама добро.

Честито.

Честито титула за Арсенал, една од најголемите енигми екипи што постоеле. Вака така пак со ист број на титули како Челзи ќе ја завршат сезонава. Да ги прашат ни сами не знаат како.
Челзи криминално лош, Венгер добро се спремил за утакмицава. Заслужена победа, или поточно можеби би било заслужен пораз на Челзи. Како и да е.
Се гледаме во август во уште еден меч за титула :sneaky::sneaky::sneaky:

Најдоминанта сезона во историјата на клубот и на крај пак само со една титула. Ти ебам доминантната сезона, небаре требл освоиле. :place::place:

Жозето врти сучи цела сезона му се потсмеваат пак 3 титули на крај. :kuracc:
:pos::pos::pos:
Три, за треблот.

3-1 ili 4-1 za Chelsea tochen, vredi da se izigra

Е ова се вика разбирање и прогноза. Кој знае колку пари има Костич направено на кладилници.[DOUBLEPOST=1495919519][/DOUBLEPOST]
3-1 ili 4-1 za Chelsea tochen, vredi da se izigra

Е ова се вика разбирање и прогноза. Кој знае колку пари има Костич направено на кладилници.

Е ова се вика разбирање и прогноза. Кој знае колку пари има Костич направено на кладилници.[DOUBLEPOST=1495919519][/DOUBLEPOST]

Е ова се вика разбирање и прогноза. Кој знае колку пари има Костич направено на кладилници.

Smiri se, imash dupli mislenja, booooooooo Nizhepole eden.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom