FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
No disrespect to the Chelsea fans, али мерак ми е што испаднаа од проста причина што преклани коа не тепаа у финале напнаа со клипчето за како Мурињо ја истакнува важноста на ФА купот. Аналогно на тоа ова е многу тежок пораз на нивната екипа.

Добар си е Луиз, не го закачајте, 2 од последните 3 примени гола на Челси се на негова душа.

Чист дебилен пример за офсајдов што го збориме.

LOLGiroud.gif

Ама таа секунда во која Луиз се сврте да види дали судијата дигна офсајд можеше да ја искористи за да го блокира Насри. Колку пути ги чинело истото тоа гол некои напаѓачи кои наместо да завршат со акцијата гледаат дали судијата дигнал знаме.

Многу често гледам моиве како го праат истото наместо да остаат судијата да заврши работа. Нека дигаат рака ама нека не застануваат со игра додека не свирне судијата.

Да де, истото го збориме. :D Jа ти зборам од аспект на судијата и таквата ефективност, не често се дешава да и заради тоа крене. Но не секогаш, фала богу.

Едно од најаматерските дајвови што сум ги видел, ептен лошо изглумено ама има време ќе научи детето.

Едно од најаматерските дајвови што сум ги видел, ептен лошо изглумено ама има време ќе научи детето.

кај јанг на часови под хитно:icon_lol:

Зашто играат скоро со исти бои на дресови a Свонси има бели? fuck logic

Зашто играат скоро со исти бои на дресови a Свонси има бели? fuck logic
И шорцевите треба да бидат различни, башка овие имаат и бајаги дреч жолто, лесно е за разликување

Од позади кога ги глеам дресовите ми се ептен исти :D

Ова е јако за ФА купот, што ако е нерешено има друга утакмица. Затоа се поинтересни утакмиците, сите се колат да не заврши нерешено и да тепаат, нема тактизирање.

The Liverpool XI: Jones, Flanagan, Skrtel, Agger, Cissokho, Gerrard, Allen, Coutinho, Suarez, Sterling, Sturridge.

Liverpool's substitutes: Mignolet, Toure, Moses, Henderson, Kelly, Aspas, Teixeira.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom