FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Даде и против Виган. 2 ако не беа дури. И тоа некни беше 90% негов гол, ама сепак му фали нешто... Почна многу шанси да промашува. Со Реал, со Евертон, пред 2 дена во 90+, денеска пак имаше шанса која тој сигурно ја претвара во гол, итн... Сепак, секој го фаќа криза, поарно сега, отколку да го фатеше пред 3 месеци на пример. Сепак, би му удрил еден стап да се разбуди малце. :D

Честитки за победата уште од сега (y)
Еве кажав јас пред време, мислевте дека е првоаприлска шега ама со ова нема заебанција. Пак ќе кажам, не знам како може екипа со најочајна средина да стане шампион? :icon_lol:

РВП е :гомце: после Нова година. Има ли бар гол дадено последните 2 месеца?

Само 1 за Јунајтед против Евртон и 3 за Холандија против слаби противници.
РВП ја испи домашната одамна...сега ќе си кулира и ќе прави финти со петагата, на задоволство на Ферги...

Еве кажав јас пред време, мислевте дека е првоаприлска шега ама со ова нема заебанција. Пак ќе кажам, не знам како може екипа со најочајна средина да стане шампион? :icon_lol:

Јас не знам што треба ова самоцитирањево да значи. Демек, гледате во право бев или слушајте ме што зборам, не трескам глупости. Сите видовме дека едно 32131 пати напиша дека Челзи ќе победи и ливче постираше (дали си го уплатил или не, како што гледам никој не го заинтересира).

Лајк4енца ли сакаш? :D

Јас не знам што треба ова самоцитирањево да значи. Демек, гледате во право бев или слушајте ме што зборам, не трескам глупости. Сите видовме дека едно 32131 пати напиша дека Челзи ќе победи и ливче постираше (дали си го уплатил или не, како што гледам никој не го заинтересира).

Лајк4енца ли сакаш? :D
Не, сакам да кажам дека и во Англија почна да се мести на големо, нема повеќе фудбал, се е срање!

Не, сакам да кажам дека и во Англија почна да се мести на големо, нема повеќе фудбал, се е срање!

Дали ти алудираш на тоа дека трофејот сезонава во ПЛ на Утд има можност да биде наместен? :D

Дали ти алудираш на тоа дека трофејот сезонава во ПЛ на Утд има можност да биде наместен? :D
Можно е, со очајна средина каква што имаме годинава многу ми е сомнително ама пак од друга страна само 1-2 судска помош имале.
За УЕФА не правам муабет, се знае таму дека се фаворизираат ѓупците од шпанија така да не гледам веќе ЛШ!

Можно е, со очајна средина каква што имаме годинава многу ми е сомнително ама пак од друга страна само 1-2 судска помош имале.
За УЕФА не правам муабет, се знае таму дека се фаворизираат ѓупците од шпанија така да не гледам веќе ЛШ!

Така така. Ливерпул тоа оддамна го има сфатено, затоа воопшто не се замара со титули. Си игра за пари, спонзорства, онака.
--- надополнето: 1 април 2013 во 19:49 ---

Штом призна, нема бегање :)

ib1qqUCgKmjvah.gif

Priceless :D

Штом призна, нема бегање :)
Не знам како ме разбра, Јунајтед почнаа да местат да губат во куповите, за тоа зборувам. Не се Јунајтед криви што другите екипи оваа година беа тапа, а имаа посилни екипи на хартија од нас, нашата средина е најслаба во последните 20 години од кога паметам јас!

На пример во тој премиер лигашкиот куп се утепаа од местење.
--- надополнето: 1 април 2013 во 21:57 ---
Petr Cech : "After the save, Hernandez
walked up to me and asked how on earth
that was even possible."

Da faq Давор, da faq? Се океј, ама со ова неможам да се сложам. Лани на ОТ ве опашивме 3-1 (ќе кажеш голот на Смолинг бил офсајд, да, ама 0,2 мм беше), пред тоа на ОТ 2-1, чист пенал не ни свирнаа на 2-0, истата сезона во ЛШ ве тепавме и дома и на гости, на СБ не тепавте со пресврт, ама добивте пенал како нашите на таа кога се вративме од 3-0. Пред тоа 3-0 го изедовте во Јануари 2009. Комјунити Шилдот кога Чичарито дебитираше повторно 3-1 ако не се лажам... Итн, итн. Неможеш да кажеп дека кога се е регуларно Манчестер не е убедлив против Челзи. :)

Друга работа, не тепавте и двата пати во куповите. Во Карлинг мораше Челзи да го пушти цел прв тим за да успее да победи. За денеска, да бидеме реални, пак тимот на Манчестер не беше тој стандардниот. Ама како и да е, Перси е во шит форма, па а игра, а не играл мислам дека исто ни се фаќаше. Денеска Манчестер беше апсолутно заникаде, па ќе ви честитам заслужена победа и пласман во 1/2 финале. :)

Едит: И уште нешто. Манчестер и Челзи секогаш правеле интересни утакмици. Оваа денеска беше најдосадната од кога гледам фудбал. Ни едната ни другата екипа не играа ништо посебно. Во прво дури Манчестер беше поконкретен, ама потоа во второ Челзи се среди, а нашиве се посраа. :)

Немој, ме мрзи да ги бројам судиските грешки против нас во дербијата, стварно не ме терај.
И немој со лузерските оправдувања дека Манчестер не играл со прв тим во двете утакмици, а Челзи со најсилен. Крај краева, кој го терал Фергусон да излезе со таков состав и да го потцени Челзи? Никој, точка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom