HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
Му заличи Фергусон на Венгер, и цело време еве Венгер гледа на часовникот, Венгер се љути на судиите....Шо јадеше??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Му заличи Фергусон на Венгер, и цело време еве Венгер гледа на часовникот, Венгер се љути на судиите....Шо јадеше??

Добар е овој коментатор бре. Омилен ми е од спортклуб.![]()
, а тоа да ти бил Нани после неколку секунди го дадоја во кадар... 
Aбе ако.. Секој греши и ти па. Се дешава...Шо омилен ме "шекна" од чорапи кога спомна дека Валенсија шутирал со лева и тоа јак шут, а тоа да ти бил Нани после неколку секунди го дадоја во кадар...
![]()
Ама така, гласот, начинот на кој говори, бла бла.. Ми се допаѓат едноставно.. 
Тоа ни на шала не може да се каже, па и бугарите на Нова Спорт и Диема се подобри од СК според мене.И после овие коментатори биле подобри од тие од Скај Спортс, како што прочитав негде по темивеДа да.
Бугарите се одлични. Дел од нив се екс фудбалери, прават одлични аназали, со видео исечоци и слично. Го гледаш ли Ток Шоу-то на Борисов...мислам дека нема друг на балканот што прави такви анализи како него..Тоа ни на шала не може да се каже, па и бугарите на Нова Спорт и Диема се подобри од СК според мене.

Добар е овој коментатор бре. Омилен ми е од спортклуб.![]()

Сите се за сити, педеришта!И после овие коментатори биле подобри од тие од Скај Спортс, како што прочитав негде по темивеДа да.
Абе вие треба да се радувате Сити да го освои овој трофеј. Доколку го освои тогаш Манчини ќе остане нивен менаџер и ќе бидете поблиску до 21-та титулаСите се за сити, педеришта!
Башка и ако продолжи Јунајтед вака да гази, ќе пропадне форумов фудбал, троловите ќе се затворат во своите пештери и ќе станат голумовци. Стоп за кампањата се или требл на Ферги!
Искрено се надевам дека со вас ќе се бориме за титула од наредна сезона. Преку кур ми се сити, мити, таки фити итн...Абе вие треба да се радувате Сити да го освои овој трофеј. Доколку го освои тогаш Манчини ќе остане нивен менаџер и ќе бидете поблиску до 21-та титула![]()