FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Фрос, ако јас, ти, пандитиве, новинари, аналитичари го знаат тоа, дека со оваа одбрана нема ни клин шит, не па трофеј, зошто Клоп води инает? Не верувам во купување, верувам во тренирање. Добар си дека не веруваш во купување, пошто во Дортмунд не ти купија сфе што може да се купи.

Фрос, ако јас, ти, пандитиве, новинари, аналитичари го знаат тоа, дека со оваа одбрана нема ни клин шит, не па трофеј, зошто Клоп води инает? Не верувам во купување, верувам во тренирање. Добар си дека не веруваш во купување, пошто во Дортмунд не ти купија сфе што може да се купи.
И со тебе се слагам, чисто инаетење е ова. Мора да прифати дека лигата тука е покомпетитивна. Ене и Пеп се изломоти во август дека не е ништо поразлично од Бундес и ЛаЛига па еве го, јануари стигна, фацата коцка му се направи.

Порано тука беа само Фергусон и Венгер и чат пат Мурињо со неговите мандати од по три сезони. Сега ги имаш Венгер, Конте, Клоп, Пеп, Мурињо, па и Покетино, Куман, Пуел итн. И да има противникот понеквалитетна екипа од твојата, потенцијално минско поле ти е секој втор натпревар.

Саутемптон немаат примено гол во купов :bravobe:

Она па едно чекање што удрив, цел месец :pos:...
Клоп од почетокот на Јануари има 1 победа, и тоа против Плимут или како и да беше оној нисколигашот.
И пак пред Јунајтед на табела

Заебанција на страна, ова со гол плус и неквалитетна одбрана, страшно потсеќа на Роџерс.

Само до Клоп е? Управата сака да купува, а он им вика нема потреба? :D

Венгер го научил на ова. Најмногу на стилот би му одговарал арсенал. Штеди. Незнам управана што не запнаја мене поекономичен и од Венгер ми изгледа.

Колку и да е смешно, да. Клоп има одврзани раце за трансфери, он купува Клавани и Вијналдумци. Нема веќе комитет, нема веќе забрани, сам си одлучува за играчи. Лани зимата ФСГ му дадоа пари да го купи Тешеира (да направи рекорден трансфер на клубот) он одби, не му требал, ќе крпел на лето :)[DOUBLEPOST=1485439279][/DOUBLEPOST]
Венгер го научил на ова. Најмногу на стилот би му одговарал арсенал. Штеди. Незнам управана што не запнаја мене поекономичен и од Венгер ми изгледа.
Трагично е што ваму никој не му вика дека треба да штеди, никој не му крати за трансфери, он сам си одлучува, ко негови пари да дава.

Колку и да е смешно, да. Клоп има одврзани раце за трансфери, он купува Клавани и Вијналдумци. Нема веќе комитет, нема веќе забрани, сам си одлучува за играчи. Лани зимата ФСГ му дадоа пари да го купи Тешеира (да направи рекорден трансфер на клубот) он одби, не му требал, ќе крпел на лето :)[DOUBLEPOST=1485439279][/DOUBLEPOST]
Трагично е што ваму никој не му вика дека треба да штеди, никој не му крати за трансфери, он сам си одлучува, ко негови пари да дава.
Има веќе еден таков во лигава...со убав фудбал.. со напад..со позитивен к*р се треси во ладна вода нет спенд... и осталли филозофски срања...
Тоа е се убаво ако иде на второ место после титулите. Ако титулите ти се на второ место после хировите за тотал фудбал..тури му к*рот..

Има веќе еден таков во лигава...со убав фудбал.. со напад..со позитивен к*р се треси во ладна вода нет спенд... и осталли филозофски срања...
Тоа е се убаво ако иде на второ место после титулите. Ако титулите ти се на второ место после хировите за тотал фудбал..тури му к*рот..
Имаше еден вчера на РедМенТВ што кажа, we need to stop worrying about being on top of the financial league.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom