FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Дел од рефлекторите се изгасија , па навивачите помогнаа при осветувањето :)
BexZRoZIYAAY_ol.jpg

да ти се посерам во гифовите стави ги у спољер ми испокочија ко да отварам порничи со 1000 банери

Леле Сити. :facepalm: Гледа ли некој бе? Ја пишав последна 1 и Т1 оти листот не ми носел доволно пари и сеа ќе ме опашат. Ебатти глупакот. :tapp:

Сори за офтопик.

А баш сакав да кажам дека ке бидам среќен ако следно коло ни се падне Watford, глеам резултат 0-2 :eek:

Мислам дека ќе ја свртат. Сигурно научиле нешто од нивните комшии. :D Т.е. неам појма ни кои играат за Сити, ама мислам дека можат до реми барем.

Еве ги педерите тепаа. Значи кога сакаат дават гол. :D

Видиги бре ова фановиве на Јунајтед.. ги кудат на Сити дека кога сакале можеле гол да дадат , епа можат вложуваат во играчи го имаат најдобриот состав во Премиер лига и тоа е тоа .

Мислам дека ќе ја свртат. Сигурно научиле нешто од нивните комшии. :D Т.е. неам појма ни кои играат за Сити, ама мислам дека можат до реми барем.

Мех, не беше многу тешко да се претпостави. Страшен напад имаат овие, Агуеро, Негредо, Џеко, све голгетери, плус противникот е второлигаш (а знаеме пример како помина моментално првопласираниот тим во ПЛ или пак актуелниот првак). Кога сакаат, играат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom