F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
хехех убаво ке дојде тоа може
а иначе само ја ако погодам само аватар мењаш така
ок и тоа е добро
мислам би било
може така ја се слагам

Давор да потврди, и ги ставам кладбите во еден пост.

Jas mislam deka Liverpul e najdobar tim vo Premier Ligata,toa e moe mislenje.

Сабота, 16.08.2008. Преноси на А1:
13:45 Фудбал Премиер: Арсенал - В.Б.А
16:00 Фудбал Премиер: Мидлсброу - Тотенхем

Недела, 17.08.2008. Преноси на А1:
14:30 Фудбал Премиер: Челзи - Портсмут
17:00 Фудбал Премиер: Манчестер Ј. - Њукасл

За А2 не се знај, ама тешко да има преноси.

Мала исправка за почетното коло.
Според рекламата на А2, од пред некој сат, преносот од натпреварот Арсенал - В.Б.А в сабота ќе оди на А2, а не на А1 како што беше првично најавено. Другото е исто.

Кој сака да се клади со мене дека Арсенал ќе заврши подолу од 4 место?

jas - velam deka arsenal ke bide najvisoko rangiran londonski tim - eve kazi po sto ? sakas na polusezona ili na krajot - tvoj izbor :)

Давор, Арсенал 4 место или погоре.Се сложуваш?Ако изгубам од двајцата со Кико комбинирајте аватар и потпис што да носам:)

moze i vaka :

najmalce primeni golovi - udt
najveke postignati - arsenal

- kandidati ?

pozZ

Мала исправка за почетното коло.
Според рекламата на А2, од пред некој сат, преносот од натпреварот Арсенал - В.Б.А в сабота ќе оди на А2, а не на А1 како што беше првично најавено. Другото е исто.

ne eve linkce

Знам, и јас прво видов на линко (види во цитато на мојо пост погоре), ама пред малку имаше реклама на А1 (а пред то и на А2) дека Арсенал - В.Б.А. че оди на А2. :toe:

Ко беше труниро во Москва, немаше никаква најава на веб-страната за пренос, па пак имаше преноси. :wink:

Челзи се закон а ова сезона уште појаки че бида (за загревајне ги устрамија милан и тоа без дрогба ) 1-Челзи

Знам, и јас прво видов на линко (види во цитато на мојо пост погоре), ама пред малку имаше реклама на А1 (а пред то и на А2) дека Арсенал - В.Б.А. че оди на А2. :toe:

Ко беше труниро во Москва, немаше никаква најава на веб-страната за пренос, па пак имаше преноси. :wink:

a bre budali se tie :)
ama da se nadevam deka nema da ima nit eden prenos na a2 :) ne ja fakam :)

pozZ

Да да сега имаше реклама и пишуваше дека Арсенал-ВБА ќе оди на А2...а вчера видов дека на а2 ќе ја даваат Ливерпул во 18 и 15.Што е работава:toe:

Програмата на А1 за во Сабота тука
Програмата на А1 за во Недела тука
По две натпревари во ден,4 преноси на А1...

jas - velam deka arsenal ke bide najvisoko rangiran londonski tim - eve kazi po sto ? sakas na polusezona ili na krajot - tvoj izbor :)

moze i vaka :

najmalce primeni golovi - udt
najveke postignati - arsenal

- kandidati ?

pozZ

Чоек слободно. Ако идеш последниве две сезони па и во сезоните кога Челзи освојуваше Манлестер имаше најак напад. Така да за највеќе голови и најака одбрана слободно. Ван Дер Сар е еден и ѕвер е. Единствено за голови може челзи со Чеџ да се спротистави за најмалку примени. Табела најгоре нема шанси(Премногу млади)

Чоек слободно. Ако идеш последниве две сезони па и во сезоните кога Челзи освојуваше Манлестер имаше најак напад. Така да за највеќе голови и најака одбрана слободно. Ван Дер Сар е еден и ѕвер е. Единствено за голови може челзи со Чеџ да се спротистави за најмалку примени. Табела најгоре нема шанси(Премногу млади)

ova ko da :)

za golovi - arsenal ( ne gol razlika tuku najveke postignati )
toa e moeto mislenje - :)

pozZ

ova ko da :)

za golovi - arsenal ( ne gol razlika tuku najveke postignati )
toa e moeto mislenje - :)

pozZ

Ѕирни ја табелава. Ако не те отвори одма на ланската сезона имаш опција да си видиш за минатата сезона. Ќе видиш дека и највеќе голови дадовме и намалку примивме и најголема гол разлика и највеќе победи. А ако отидеш и сезоната пред тоа ќе го видиш истиот резултат. На табелата. Да не почнам за головите давање и сезоната пред тоа кога челзи беше имавме исто дадено голови. Затоа манчестер е константен во тоа. А сега ако го земе и Бербатов лом ќе прават за давање голови, а за одбрана немам коментар. Така да ако ги следам фактите и споредбено со Арсенал многу сме напред во таа смисла, а и споредбено нападот на Арсенал кој само Адебајор е така така ама пак не е искусен. За разлика кај нас со Руни, Тевез па Бербатов ама тој сеуште знак прашалник. Плус средниот ред на Чело со Роналдо дава многу голови. Според ова статистиката и тимот е на наша страна ама ај ќе видиме. 38 кола се до крај а првово уште не почнало.

http://www.premierleague.com/page/Statistics/0,,12306,00.html

еве линкот од табелата го заборавив имаш таму да мењаш години

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom