G
Gray Foxx
Гостин
Прв стрелец оваа година ке биде Торес.
Кој сака со мене да се клади?
Кој сака со мене да се клади?
да даЈас, по шо?
И прајме муабет само за голој во ПЛ, без купови и ЛШ.
Bring it on.....Чекам Дено да се согласи, па да составам мини договор.![]()
Bring it on.....
Кажуј ајде по што, воа ноа последици од губење на облогот.![]()
Не ви е добар облогов. Сега едиот бира стрелец другиот вика не. Нека биде и двајцата да одберете еден стрелец па да се кладите. Така мислам најдобро ќе биде зошто како и да е фантом во секој случај ја има предноста во овој случајАко Торес биде прв во листата на стрелци во Премиер Лигата, јас ќе носам аватар и потпис по твој избор, се до истекот на еден месец по завршувањето на Премиер Лигата.
Ако Торес не биде прв во листата на стрелци во Премиер Лигата, ти ќе носиш аватар и потпис по мој избор, се до истекот на еден месец по завршувањето на Премиер Лигата.
Ако е изедначен со некој друг, не носиме ни јас ни ти ништо. Бива?
Важи бе.Ако Торес биде прв во листата на стрелци во Премиер Лигата, јас ќе носам аватар и потпис по твој избор, се до истекот на еден месец по завршувањето на Премиер Лигата.
Ако Торес не биде прв во листата на стрелци во Премиер Лигата, ти ќе носиш аватар и потпис по мој избор, се до истекот на еден месец по завршувањето на Премиер Лигата.
Ако е изедначен со некој друг, не носиме ни јас ни ти ништо. Бива?
Држи вода се согласувам и јас со ова. Кај во Тотенхем во тој послаб тим даваше голови. Кај нас што би правел лелеееНајдобар стрелец ќе биде Бербатов, ама под услов да игра за јунајтед оваа година:helou: