F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Челзи е во срамотна форма! Како ќе му игра на Манчестер, особено без Лампард јас не знам ...

Како и да е, ако Челзи ги тепаат Манчестер ... свака част ... ќе се вратат во форма :)

Челзи е во срамотна форма! Како ќе му игра на Манчестер, особено без Лампард јас не знам ...

Како и да е, ако Челзи ги тепаат Манчестер ... свака част ... ќе се вратат во форма :)

Фали организација на игра, т. е. ЛАМПАРД!

chelzi ke gi pobedi na manchester ne deka poveke niv gi simpatiziram tuku deka mora da se opravda murinjo

I ako navivam za Man Utd mislam deka Liverpool ce bidi ovaa godina sampion sepak napred MANCHESTER UNITED

:Marko:

Pa dobro be koj ce mi kaze nekoj Liverpool e pojak od Arsenal crevava mi izlagaa niz usta...neznam dali da placem dali da se smeem pa kako moze be liverpool da e pojak od arsenal predhodnava sezona so tret tim gi tepase arsenal i sekoas gi tepa a za toa kakva igra ima arsenal a kakva liverpool nemora moabet da se prae...

Pa dobro be koj ce mi kaze nekoj Liverpool e pojak od Arsenal crevava mi izlagaa niz usta...neznam dali da placem dali da se smeem pa kako moze be liverpool da e pojak od arsenal predhodnava sezona so tret tim gi tepase arsenal i sekoas gi tepa a za toa kakva igra ima arsenal a kakva liverpool nemora moabet da se prae...

ej druze cek ne te razbrav ubo sakas da kazis liverpool e pojak od arsenal ili arsenal e pojak od liverpool ne te razbrav ubo pisi pojasno

:Man:

"luzerpool" :) arsenal e vo strasna forma so dusa cekam da se sretneme na anfild hahhahaha bas sakam da gi skrsime tamu :)
ade i rvp da gi ubijaat :)

pa da liverpool stotuku ja potvrdija mojata konstatacija i uste edno remi .... toa shampionski tim ne si go dozvoluvaa i ne bev impresioniram od nivnata igraa ... premnogu brzo go isforsiraa liverpool

Ливерпул-Бирмингем 0-0..срам!,Рисе денес изигра како никогаш досега

колку шанси какви удари...Искрено Ливерпул доминираше во текот на

целиот меч ама ете среќата им го сврти грбот денес..:)hehe

Ливерпул како изгубени германци против Бирмингем.

п.с. Арсенал закон!!!

Liverpool izigraa X za da im dadat sansa na chelsea i mancester da gi stignat malce so bodovi ali arsenal tolku ke mu bide uste 1,2 kola posle ide na Anfield i gubi i paga povtorno na 3-4 mesto

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom