Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моментално мислам дека Ливерпул се во најдобра форма.Посебно ги поправија нападот,со донесувањето на Торес.Конечно годинава можда титулата кај нив ке се врати.
you`ll never walk alone:salut:
Толку беше силата на Ливерпул....Моментално мислам дека Ливерпул се во најдобра форма.Посебно ги поправија нападот,со донесувањето на Торес.Конечно годинава можда титулата кај нив ке се врати.
you`ll never walk alone:salut:
HAHAH me nasmea sea druze ... da te potsetam Arsenal 3 -1 liverpool ... prvata na emiraty ... potoa Liverpool 3 - 6 Arsenal ..... i taa za FA kupot za ziva glava ne mi teknuva no mislam dekA 1- 3 ZA arsenal bese i poslednata bese 3 - 1 za liverpool pa sea ti misli ... znam deka si pocetnik so premier no nemora da pisuvas ako ne znaes :pos2: kako i da mora da ti priznam deka si Duhovit!!!Mancester nemoj nogo da skokate ima uste mnogu da se igra a sega za 2 kola ke gi vidime arsenal na Anfield lani bese 4-1 so crouch ovaa godina so torres 7-0
Тешки натпревари се оние со Ливерпул, манчестер, Челзи, Манчестер Сити, Тотенхем...а како што знам Арсенал изигра со Сити и Тотенхем и двата ги доби...Јунајтет тепаа едно дерби, по кој судијата заврши главна улога...и се прерадувавте.
Сепак се непредвидлива екипа од која се очекуваат победи и да се бори за излез во Европа.
Децата на Арсенал пораснаа и сега се желни за титули. =)