F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Samo Man Utd.Priznavam deka vo momentot ne se vo najdobra forma,ama koga ke se vratat Hargrejvs,Nevil itn..mislam deka povtorno ke se na vrvot na premier ligata..pozdrav

Моментално мислам дека Ливерпул се во најдобра форма.Посебно ги поправија нападот,со донесувањето на Торес.Конечно годинава можда титулата кај нив ке се врати.
you`ll never walk alone:salut:

Моментално мислам дека Ливерпул се во најдобра форма.Посебно ги поправија нападот,со донесувањето на Торес.Конечно годинава можда титулата кај нив ке се врати.

Вчера не видов ништо посебно од нив...:toe:

Толку беше силата на Ливерпул....

LELELE!!!! MAN UTD 2-0 Chelsea lelelele ne znaea Chelsea kaj se najduva ej
kako goal na Tevez WOW !! HIHI DUPKI SE

Mancester nemoj nogo da skokate ima uste mnogu da se igra a sega za 2 kola ke gi vidime arsenal na Anfield lani bese 4-1 so crouch ovaa godina so torres 7-0

Mancester nemoj nogo da skokate ima uste mnogu da se igra a sega za 2 kola ke gi vidime arsenal na Anfield lani bese 4-1 so crouch ovaa godina so torres 7-0
HAHAH me nasmea sea druze ... da te potsetam Arsenal 3 -1 liverpool ... prvata na emiraty ... potoa Liverpool 3 - 6 Arsenal ..... i taa za FA kupot za ziva glava ne mi teknuva no mislam dekA 1- 3 ZA arsenal bese i poslednata bese 3 - 1 za liverpool pa sea ti misli ... znam deka si pocetnik so premier no nemora da pisuvas ako ne znaes :pos2: kako i da mora da ti priznam deka si Duhovit!!!

Arsenal во скоро време ќе спласне....ги одигра мечевите со послабите конкуренти, ќе дојде на виделина некаде во ноември, па да видиме на која позиција ќе биде..!

Тешки натпревари се оние со Ливерпул, манчестер, Челзи, Манчестер Сити, Тотенхем...а како што знам Арсенал изигра со Сити и Тотенхем и двата ги доби...Јунајтет тепаа едно дерби, по кој судијата заврши главна улога...и се прерадувавте.

Тешки натпревари се оние со Ливерпул, манчестер, Челзи, Манчестер Сити, Тотенхем...а како што знам Арсенал изигра со Сити и Тотенхем и двата ги доби...Јунајтет тепаа едно дерби, по кој судијата заврши главна улога...и се прерадувавте.

Со Тотенхем играа и Манчестер Ј. и победија.
со тотенхем веке не претставува тешко натпреварување:)

Сепак се непредвидлива екипа од која се очекуваат победи и да се бори за излез во Европа.

Децата на Арсенал пораснаа и сега се желни за титули. =)

Сепак се непредвидлива екипа од која се очекуваат победи и да се бори за излез во Европа.

Децата на Арсенал пораснаа и сега се желни за титули. =)

Сега за сега се 18-то место....непредвидливи се :)
А децата на Арсенал сеуште се млади за да освојат титула...:):helou: :helou:

Па и Манчестер имат примено 2 гола па што Манчестер енос сега улеват у форма сега се врати Гери Невил и уште Харгривс фали за да се комплетира тимот а Арсена ако продолжат вака ќе се изморат брзо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom