Фали организација на игра, т. е. ЛАМПАРД!Челзи е во срамотна форма! Како ќе му игра на Манчестер, особено без Лампард јас не знам ...
Како и да е, ако Челзи ги тепаат Манчестер ... свака част ... ќе се вратат во форма![]()
А ќе игра против Манчестер?Фали организација на игра, т. е. ЛАМПАРД!
Ајде и овде...А ќе игра Лампард за Челзи?
druze ti nisto ne mislesI ako navivam za Man Utd mislam deka Liverpool ce bidi ovaa godina sampion sepak napred MANCHESTER UNITED
:Marko:
ej druze cek ne te razbrav ubo sakas da kazis liverpool e pojak od arsenal ili arsenal e pojak od liverpool ne te razbrav ubo pisi pojasnoPa dobro be koj ce mi kaze nekoj Liverpool e pojak od Arsenal crevava mi izlagaa niz usta...neznam dali da placem dali da se smeem pa kako moze be liverpool da e pojak od arsenal predhodnava sezona so tret tim gi tepase arsenal i sekoas gi tepa a za toa kakva igra ima arsenal a kakva liverpool nemora moabet da se prae...
"luzerpool"Pa dobro be koj ce mi kaze nekoj Liverpool e pojak od Arsenal crevava mi izlagaa niz usta...neznam dali da placem dali da se smeem pa kako moze be liverpool da e pojak od arsenal predhodnava sezona so tret tim gi tepase arsenal i sekoas gi tepa a za toa kakva igra ima arsenal a kakva liverpool nemora moabet da se prae...