F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Челзи е во срамотна форма! Како ќе му игра на Манчестер, особено без Лампард јас не знам ...

Како и да е, ако Челзи ги тепаат Манчестер ... свака част ... ќе се вратат во форма :)

F

fantomX

Гостин
Челзи е во срамотна форма! Како ќе му игра на Манчестер, особено без Лампард јас не знам ...

Како и да е, ако Челзи ги тепаат Манчестер ... свака част ... ќе се вратат во форма :)
Фали организација на игра, т. е. ЛАМПАРД!

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
chelzi ke gi pobedi na manchester ne deka poveke niv gi simpatiziram tuku deka mora da se opravda murinjo

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
I ako navivam za Man Utd mislam deka Liverpool ce bidi ovaa godina sampion sepak napred MANCHESTER UNITED

:Marko:

Член од
21 септември 2007
Мислења
89
Поени од реакции
1
Pa dobro be koj ce mi kaze nekoj Liverpool e pojak od Arsenal crevava mi izlagaa niz usta...neznam dali da placem dali da se smeem pa kako moze be liverpool da e pojak od arsenal predhodnava sezona so tret tim gi tepase arsenal i sekoas gi tepa a za toa kakva igra ima arsenal a kakva liverpool nemora moabet da se prae...

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Pa dobro be koj ce mi kaze nekoj Liverpool e pojak od Arsenal crevava mi izlagaa niz usta...neznam dali da placem dali da se smeem pa kako moze be liverpool da e pojak od arsenal predhodnava sezona so tret tim gi tepase arsenal i sekoas gi tepa a za toa kakva igra ima arsenal a kakva liverpool nemora moabet da se prae...
ej druze cek ne te razbrav ubo sakas da kazis liverpool e pojak od arsenal ili arsenal e pojak od liverpool ne te razbrav ubo pisi pojasno

:Man:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
"luzerpool" :) arsenal e vo strasna forma so dusa cekam da se sretneme na anfild hahhahaha bas sakam da gi skrsime tamu :)
ade i rvp da gi ubijaat :)

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
pa da liverpool stotuku ja potvrdija mojata konstatacija i uste edno remi .... toa shampionski tim ne si go dozvoluvaa i ne bev impresioniram od nivnata igraa ... premnogu brzo go isforsiraa liverpool

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Ливерпул-Бирмингем 0-0..срам!,Рисе денес изигра како никогаш досега

колку шанси какви удари...Искрено Ливерпул доминираше во текот на

целиот меч ама ете среќата им го сврти грбот денес..:)hehe

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Ливерпул како изгубени германци против Бирмингем.

п.с. Арсенал закон!!!

Член од
25 март 2007
Мислења
143
Поени од реакции
1
Liverpool izigraa X za da im dadat sansa na chelsea i mancester da gi stignat malce so bodovi ali arsenal tolku ke mu bide uste 1,2 kola posle ide na Anfield i gubi i paga povtorno na 3-4 mesto

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom