Па на религија те убивме со факти и јас и Quark т.е. целосно те демантиравме и остана без текст и на крајот избега од комуникацијата , и тој доде до заклучок дека немаш никаква конструкција и начин на изразување во постовите ( што не е случајно за поклопувањето со моето мислење ) , што сакаш повеќе , а и пола форум е свесен за истото .
Што имам да враќам на фудбалскиот дел од тој пост кога самиот Ферги индиректно свесно си кажа дека без тој играч овој тим на Манчестер не е кадарен за највисоките дострели покрај Челзи , факт , тоа го докажа со целосната толерантност за ароганцијата на К.Р. кон својот клуб . Секој фудбалски стручњак го вели тоа што го велам јас за огромното значење на К.Р. за овој тим , а истите се многу скалила и над мене и посебно над тебе , така да моето мислење само се поклопува со нив . Секој на форумов истото ке ви го каже , само оние необјективни фанови на Манчестер истото го негираат иако истото е премногу очигледно .
Да те потсетам , Роналдо е крилен играч , а беше најдобар стрелец во тој тим за изминатата сезона ( нешто што е работа на напаѓачите ) , а воедно и најдобар асистент во тимот , т.е. еден од најдобрите . Глупо е да мижиш пред овие факти , кои го ставаат К.Р. убедливо над останатите играчи на Манчестер и дефинитивно клучот за успесите на овој тим .
Муабетите со љубомора кон Манчестер Јунајтед , и воопшто љубомора кон оние кои освојуваат титули јас бар ги надминав кога завршив осмо , така да глупост беше истото , кој и да го нашиша тоа . Далеку од тоа дека љубоморам на секој успех на Манчестер , ако некој ги заслужи тие трофеи од минатата сезона , тоа беше овој тим на Манчестер .
А тоа што рече некој дека Италијанското е на рангот на Бугарското Првенство , само нека ја погледне Италија ( моментален Светски Првак ) каде е во светот на фудбалот , и каде е Англија која не ја гледавме на последното ЕП . Тоа е одраз на целата таа силина на Премиер Лигата , преполна со Африканци , Французи , Португалци , таа сила на Премиер Лигата го уби репрезентативниот фудбал на таа Нација . . .