Не експериментираше, едноставно имаме многу повредени и отсутни фудбалери.Не знам дали Манчестер има многу повреди,ама не знам што му текна на Фергусон да експериментира со фудбалери кои им е прв натпревар во Манчестер.
Добро:smir:Не експериментираше, едноставно имаме многу повредени и отсутни фудбалери.
Не се глупави Манчестер да попуштаат,и не мешај баби и жаби, и Шумахер и Маса,ако во формула попуштаат во фудбал верувај не!!!Мораш тоа да го изјавиш,кога знаеш дека ќе ги изгубите.
Ова сега не е ништо друго,освен попуштање на Манчестер за да биде интересна Премиер...
Исто и на Шумахер му правеа![]()
Манчестер-Вест Хем претходната сезона.Ете попуштаат, и сега што?Не се глупави Манчестер да попуштаат,и не мешај баби и жаби, и Шумахер и Маса,ако во формула попуштаат во фудбал верувај не!!!
Па тоа велам.После нормално ќе им се исплати, ама тогаш попуштија.Важен е моментот тогаш, попуштија.То беше пошо Вест Хем се бореше за опстанок, а Манчестер го зеде Тевез под сомнителни околности. Пејбек тајм.
Млад,не се исти децата од ман.утд и децата ЅВЕРОВИ од Арсенал.:smir:
И има една разлика.Арсенал победи,Ман.утд не.
Муабетот ми е за натпреварот со Њукасл дали Манчесер му попушти?Очигледно не,дека имаше шанси и ми се чини едно 15 шутови кон голот,така да...
Муабетот беше:Муабетот ми е за натпреварот со Њукасл дали Манчесер му попушти?Очигледно не,дека имаше шанси и ми се чини едно 15 шутови кон голот,така да...
Не дали Манчестер му попуштил на Њукасл, туку дали во фудбал некој на друг му попуштил.Значи има попуштање.Ти сам бегаш од тема која сам ја постави.Не се глупави Манчестер да попуштаат,и не мешај баби и жаби, и Шумахер и Маса,ако во формула попуштаат во фудбал верувај не!!!
Може Њукасл е 1 класа подобар од ВБА,ама Реал е 3 класи подобар од Њукасл....Мислам ме разбра што сакав да ти кажам.:smir:
ПС:Кога ке поминат 2-3 години,тогаш ке дискутираме.![]()
Не,ама еден член,веројатно фан на Јунајтед рече дека Манчестер му попуштиле на Њукасл,за да биде поинтересна Премиер Лигата,мислам.....Aман те бе,зашто да му попушти на Њукасл.Се гледаше мотивот до самиот крај да се постигне победносен погодок,ама тоа што фалеа клучните играчи го донесе резултатот.Сега се во пол позиција Арсенал,Челзи и Ливерпул ама тоа е јбг.
алку тука си утнал Вест Хем го земаа под сомнителни околности па Манчестер ги пријавуваше во фифа за да го пуштат зошто сопственикот на договорот беше некој трет човек и тука беше заебанцијата.То беше пошо Вест Хем се бореше за опстанок, а Манчестер го зеде Тевез под сомнителни околности. Пејбек тајм.