А
Ајсшутер
Гостин
Јас сакам по што по мењавање на Аватар по своја желба 2 недели ?Сака ли некој да се клади со мене дека Манчестер ќе победи ?
Јас сакам по што по мењавање на Аватар по своја желба 2 недели ?Сака ли некој да се клади со мене дека Манчестер ќе победи ?
Од кај оваа информација, никаде нема. Дај линк.-----------------------ИЗВЕСТУВАЊЕ-----------------------
Се известуваат сите фанови на Ман Утд дека во просториите на ОЛД Трафорд се организира голема забава ПЛАЧКОВЦИ ПАРТИ.
само за фановите на МАН УТД и специалните гости ЈУВЕ.
За останатите:
Се извинуваме, но вашиот пристап кон оваа забава е забранет.
Кој губи има право да се љути.
:pos2:Сака ли некој да се клади со мене дека Манчестер ќе победи ?
Е смеј се сега, што не се клади ако си толку голем фраер?:pos2:
Јас сакав ама не ми одговориЕ смеј се сега, што не се клади ако си толку голем фраер?
Ауууу, ќе заборавев бе. Фала ти што ме потсети.-----------------------ИЗВЕСТУВАЊЕ-----------------------
Се известуваат сите фанови на Ман Утд дека во просториите на ОЛД Трафорд се организира голема забава ПЛАЧКОВЦИ ПАРТИ.
За останатите:
-----------------------ИЗВЕСТУВАЊЕ-----------------------
За останатите:
Фала за инфото, за жал не сте поканети на оваа, но ќе бидете поканети на таа на крајот од сезоната, која ќе ја организираме специјално за сите оние што сакаа да го освојат трофејот, а не можеа.:pos2:
Ауууу, ќе заборавев бе. Фала ти што ме потсети.
Ја одам, кој ќе дојде со мене?
Ти ми пиша во 14:30, па сеа глеј си.Јас сакав ама не ми одговори
И на забавата ќе изјават администраторите на кајгана: Думан ќе биде баниран од Форум Фудбал.-----------------------ИЗВЕСТУВАЊЕ-----------------------
За останатите:
Ај сега да ги видиме Челзи..Сеа одиме на Блекбурн - Арсенал, па Сити - Челзи. :tv:
И на забавата ќе изјават администраторите на кајгана: Думан ќе биде баниран од Форум Фудбал.
П.С. Нереални резултати во 16:00 излегоа, Њукасл изгуби од Хал, глупости.