Ezel

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Како се вика овој внукот на вујко? Секоја чест, утре ќе ги сјебе на сите.:cuc:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ова не им требаше :confused:
Демек оружје му бил...... демек робот е и со него управува! :mad:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Колку го отупеа ...
Да се надеваме дека сме грешка (дека е некоја игра),ама не верувам си го прободе својот дедо, и на реклами видов како му рече оној... и некако ми е глупо тука....

M

Moon Child

Гостин
Да се надеваме дека сме грешка (дека е некоја игра),ама не верувам си го прободе својот дедо, и на реклами видов како му рече оној... и некако ми е глупо тука....
Не, јас мислев општо серијава. Кога почна ептен некако ветувачки делуваше, јас ја гледав на почетокот и не ја испуштав. После тоа почнаа да ја тупат, де ја сака Ејшан, де ќе и се одмаздува, де Бахар ја сака, де ја користи... Ептен досаден стана. Кога им кажа после дека е уствари Омер, т.е. кога на Бахар и кажа, реков еј конечно интересно стана, оно пак ја отупеа по старо. И тоа филозофиите на Рамиз ми се толку клише што е досадно да се слушаат. Мрачна, депресивна и нискобуџетна серија (ефтино делува). Тотално ја утнале поентата.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не, јас мислев општо серијава. Кога почна ептен некако ветувачки делуваше, јас ја гледав на почетокот и не ја испуштав. После тоа почнаа да ја тупат, де ја сака Ејшан, де ќе и се одмаздува, де Бахар ја сака, де ја користи... Ептен досаден стана. Кога им кажа после дека е уствари Омер, т.е. кога на Бахар и кажа, реков еј конечно интересно стана, оно пак ја отупеа по старо. И тоа филозофиите на Рамиз ми се толку клише што е досадно да се слушаат. Мрачна, депресивна и нискобуџетна серија (ефтино делува). Тотално ја утнале поентата.
Мене пак сосем реално ми изгледа,едноставно изгорен беше да се одмазди ама ете љубовта што прави.:icon_mrgr:
Можеби малце тро фазла ја отупеле ама со оние "before moments" ми е поинтересна... иначе да ги немаше овие "before moments" и мене немаше да ми биди интересно пошто не знаев што навистина се случило помеѓу Кенан и Рамиз.
Омер исто како и Рамиз како што има корист од него,така и Омер имаше корист од Бахар но едноставно му стана мила, и не е од шпанскине серии во едната серија те сака,во другата како да не те познава...
Добро сепак то е твое мислење ова мое. ;)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Осмицаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа,си го доби то што го бараше,арно го натрти Кенан!
Колку мудро и подмолно изиграно од него :confused:

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Кенан само како гадно изигра вечерва со Ејшан ја натера да види дека Езел е убиец.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Кенан само како гадно изигра вечерва со Ејшан ја натера да види дека Езел е убиец.
Не ми е толку криво за Ејшн, колку што ми е криво за Секиз (тврдоглавоста ) го уби и за Езел,поминува низ тежок период!

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Да низ тежок период е Езел но тука му се Али,Тефо,Азад и Џингиз но тој игра два правци не само еден како што сфатив се подлизува на двете страни.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Да низ тежок период е Езел но тука му се Али,Тефо,Азад и Џингиз но тој игра два правци не само еден како што сфатив се подлизува на двете страни.
Го познавам по фацата,незаинтересирана гледа што повеќе корист да има...
Иначе малце го отупеја сеа,ама сепак мислам интересно заврши (за мене малце жално,пребрзо замина Секиз,мислев дека ќе биде жив но ете пресврт!).....
Во глобала серијава вака-така шо сакаат нека викаат мене ми изгледа доста пореално од мн. мн. други серии.

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Да пореална е и плус ми се допаѓа во ова го немаат ставено она американското во филмовите пукаат секаде и овај не умира демек отпорен на се слично со филмојте на Чак Норис и Стивен Сигал овие никој пат не умреа во филмојте дури ни повредени не се многу како од челик таков стил не ми се допаѓа, затоа во Езел го има она совршеното ако е негативна личност и ако има и некоја позитивна мора на крај да умре, а не да остане жив...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Грдо беше кога Вујко му ги изнакажа тие зборој на Езел...

п.с Али и Езел царој во малото, ги газат рекетарите.:pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не ми се допадна дешавката со Мунтас,зошто онака изреагира... ама ајде да се надеваме дека ќе се среди..

Иначе Езел и Чичко Клешта :pos: ги пердашат рекетарите.

Kajgana Shop

На врв Bottom