- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Како се вика овој внукот на вујко? Секоја чест, утре ќе ги сјебе на сите.
Секиз (8ца) а вистинско име му е Рамиз КараескиКако се вика овој внукот на вујко? Секоја чест, утре ќе ги сјебе на сите.
Да се надеваме дека сме грешка (дека е некоја игра),ама не верувам си го прободе својот дедо, и на реклами видов како му рече оној... и некако ми е глупо тука....Колку го отупеа ...
Не, јас мислев општо серијава. Кога почна ептен некако ветувачки делуваше, јас ја гледав на почетокот и не ја испуштав. После тоа почнаа да ја тупат, де ја сака Ејшан, де ќе и се одмаздува, де Бахар ја сака, де ја користи... Ептен досаден стана. Кога им кажа после дека е уствари Омер, т.е. кога на Бахар и кажа, реков еј конечно интересно стана, оно пак ја отупеа по старо. И тоа филозофиите на Рамиз ми се толку клише што е досадно да се слушаат. Мрачна, депресивна и нискобуџетна серија (ефтино делува). Тотално ја утнале поентата.Да се надеваме дека сме грешка (дека е некоја игра),ама не верувам си го прободе својот дедо, и на реклами видов како му рече оној... и некако ми е глупо тука....
Мене пак сосем реално ми изгледа,едноставно изгорен беше да се одмазди ама ете љубовта што прави.Не, јас мислев општо серијава. Кога почна ептен некако ветувачки делуваше, јас ја гледав на почетокот и не ја испуштав. После тоа почнаа да ја тупат, де ја сака Ејшан, де ќе и се одмаздува, де Бахар ја сака, де ја користи... Ептен досаден стана. Кога им кажа после дека е уствари Омер, т.е. кога на Бахар и кажа, реков еј конечно интересно стана, оно пак ја отупеа по старо. И тоа филозофиите на Рамиз ми се толку клише што е досадно да се слушаат. Мрачна, депресивна и нискобуџетна серија (ефтино делува). Тотално ја утнале поентата.
Не ми е толку криво за Ејшн, колку што ми е криво за Секиз (тврдоглавоста ) го уби и за Езел,поминува низ тежок период!Кенан само како гадно изигра вечерва со Ејшан ја натера да види дека Езел е убиец.
Го познавам по фацата,незаинтересирана гледа што повеќе корист да има...Да низ тежок период е Езел но тука му се Али,Тефо,Азад и Џингиз но тој игра два правци не само еден како што сфатив се подлизува на двете страни.