Extras

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.782
Поени од реакции
34.425
Да ве припремам за глобусите.. Ricky ѕверот Gervais!

Extras+1.jpg

Колку за архива, да ја има темава. Кој гледал, знае. :icon_lol:

Туку збор-два.. насловот е доста self-explanatory, на сликата го гледате Рики, замислете си ја awkward тензијата од Office, додадете секоја епизода доста познат глумец, снимено како mocumentary и тоа е тоа. Најјаки епизоди со Kate Winslet и Adam Sandler. Tопла препорака.

Позз до божино и Мац.

адам сандлер? има епизода со адам сандлер? зашо не можам да ја најдам?

Ја изгледав.
Секој му чест на Рики, се глуми сам себе, а уствари ликов е себичен и нехуманитарен. Сам себе убијал.
Не ми е омилена серија ама ептен многу се смеев.

Како бе само 5 поста има темава? :ROFLMAO:
Добра беше серијава ама не знам како може некој ептен да се смее на серијава. Не дека не беше смешна али не беше ептен смешна.
Во секој случај интересна серија што бргу се гледа,и баш затоа и ме чуди што само 5 поста има во темава :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Како бе само 5 поста има темава? :ROFLMAO:
ептен е хипстерска

не заебавај имаше неколку моменти каде апла се газев... у глава ми е највеќе останата кога ќе се прави верник и ќе им објаснува таму на едни верници :D

ептен е хипстерска

не заебавај имаше неколку моменти каде апла се газев... у глава ми е највеќе останата кога ќе се прави верник и ќе им објаснува таму на едни верници :D

А бе не дека не е смешна баш има неколку стварно смешни моменти али има и посмешни :D
Значи со тоа што ја имам гледано серијава пар пати значи дека сум хипстер? :cautious:

Не е хипстерска, паметна е. Англиски awkward хумор, исмејување, реална, Рики and stuff... Не е за сите, што би рекле луѓето што треба да цркнат. Не е мејнстрим но не е ни потценета

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom