Извонреден избор уште би ги додал Дечко кои обечава Како је пропао рокенрол и Нож(овај последниов ради изворедната одиграна улога на Жарко Лаушевиќ)Моја топ листа:
1. Балкански шпијун
2. Отац на службеном путу
3. Национална класа
4. Тетовирање
5. Већ виђено
6. Тајванска канаста
7. Окупација у 26 слика
8. Давитељ против давитеља
9. Ко то тамо пева
10. Маратонци трче почасни круг
Аха...Извонреден избор уште би ги додал Дечко кои обечава Како је пропао рокенрол и Нож(овај последниов ради изворедната одиграна улога на Жарко Лаушевиќ)
Последна информација што ја прочитав дека наводно бил во Њујорк и работел како чистач на прозори иако не беше некој релевантен извор па не сум сигурен во врска со тоа .Да знам за информацијата со убиствата ама дали е уште во затвор или е во Њујорк не знам и вајерлесов ми е како диал ап спор па немам ни живци да прогугламАха...
Страшен глумец.
10 од 10.
Инаку...
незнам дали знаеш.
Беше у затвор,и тоа на долгогодишна казна пред да го снима филмов.
Црногорски посли... некој му го закачал брат му...
па Жарко грабнал пиштол и ги испуцал до коске.
In March 1998, Zarko Lausevic was, on a repeated trial, found guilty for double murder by Supreme Court of the Republic of Montenegro but the conclusion was that he did it in self-defence. He was released from jail the following day.
In 1992 'Zarko Lauscevic' and his brother got into street brawl with two local heavies in Montenegro. During the fight Zarko used gun and killed both of them. In 1993 was sentenced to twenty years of prison for double murder (prosecutor wanted death penalty).
п.с Најди го овој филм:
http://www.showbizdata.com/movie/10359/Braca-po-materi
исто мисленје имамена мене повеке ме аресат како што се ране,професионалец,ко то тамо пева,жикина династија