EX-YU филмови

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Пљачка тречег рајха
Црна мачка и бел мачор иии
Село гори баба се чешла

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Маратонци трче почасни круг....
Ко то тамо пева ??? ......
Ране...
До коске....
Лајање на звезде.....
Балкански шпијун....
Професионалац.....
Бело одело......
Небеска удица.....
Лепа села лепо горе.......
Тесна кожа (сите делови)....
Национална класа........
Жикина Династија (сите делови)....
Мртав Ладан.....
Кад порастем бичу кенгур........
Ми нисмо анџели(првите 2 дела)....
2 сата квалитетног ТВ програма..........
Дечко који обечава........
Варљиво лето 69-то.........
Ивкова слава.....
Зона Замфирова....
Муње....
Купи ми елиота......
Црна мачка ,бели мачор......
Отац на службеном путу.......
Сјечаш ли се Доли Бел ???.........
Сиви камион црвене боје....

Sinisa

libertad o muerte
Член од
27 август 2005
Мислења
661
Поени од реакции
52
Моја топ листа:

1. Балкански шпијун

2. Отац на службеном путу

3. Национална класа

4. Тетовирање

5. Већ виђено

6. Тајванска канаста

7. Окупација у 26 слика

8. Давитељ против давитеља

9. Ко то тамо пева

10. Маратонци трче почасни круг

J

Johnny Stulic

Гостин
Моја топ листа:

1. Балкански шпијун

2. Отац на службеном путу

3. Национална класа

4. Тетовирање

5. Већ виђено

6. Тајванска канаста

7. Окупација у 26 слика

8. Давитељ против давитеља

9. Ко то тамо пева

10. Маратонци трче почасни круг
Извонреден избор уште би ги додал Дечко кои обечава Како је пропао рокенрол и Нож(овај последниов ради изворедната одиграна улога на Жарко Лаушевиќ)

N

n/a

Гостин
Извонреден избор уште би ги додал Дечко кои обечава Како је пропао рокенрол и Нож(овај последниов ради изворедната одиграна улога на Жарко Лаушевиќ)
Аха...
Страшен глумец.
10 од 10.
Инаку...
незнам дали знаеш.
Беше у затвор,и тоа на долгогодишна казна пред да го снима филмов.
Црногорски посли... некој му го закачал брат му...
па Жарко грабнал пиштол и ги испуцал до коске.

In March 1998, Zarko Lausevic was, on a repeated trial, found guilty for double murder by Supreme Court of the Republic of Montenegro but the conclusion was that he did it in self-defence. He was released from jail the following day.
In 1992 'Zarko Lauscevic' and his brother got into street brawl with two local heavies in Montenegro. During the fight Zarko used gun and killed both of them. In 1993 was sentenced to twenty years of prison for double murder (prosecutor wanted death penalty).
п.с Најди го овој филм:
http://www.showbizdata.com/movie/10359/Braca-po-materi

J

Johnny Stulic

Гостин
Аха...
Страшен глумец.
10 од 10.
Инаку...
незнам дали знаеш.
Беше у затвор,и тоа на долгогодишна казна пред да го снима филмов.
Црногорски посли... некој му го закачал брат му...
па Жарко грабнал пиштол и ги испуцал до коске.

In March 1998, Zarko Lausevic was, on a repeated trial, found guilty for double murder by Supreme Court of the Republic of Montenegro but the conclusion was that he did it in self-defence. He was released from jail the following day.
In 1992 'Zarko Lauscevic' and his brother got into street brawl with two local heavies in Montenegro. During the fight Zarko used gun and killed both of them. In 1993 was sentenced to twenty years of prison for double murder (prosecutor wanted death penalty).
п.с Најди го овој филм:
http://www.showbizdata.com/movie/10359/Braca-po-materi
Последна информација што ја прочитав дека наводно бил во Њујорк и работел како чистач на прозори иако не беше некој релевантен извор па не сум сигурен во врска со тоа .Да знам за информацијата со убиствата ама дали е уште во затвор или е во Њујорк не знам и вајерлесов ми е како диал ап спор па немам ни живци да прогуглам

Браќа по мајка мислам дека го имам гледано ама многу оддамна утре ќе го проверам линкот да се потсетам сега засега немам живци иако искрено би било добро да го погледнам уште еднаш зошто сега засега само имам некое магливо сеќавање и ништо повеќе

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Не сум голема обожавателка на српскиот јазик ама знаат да направат добар филм, последно шо ги имам гледано ми се Сиве камионе црвена боја, Муње, Буре Барут имам и други ама неможам да се сетам, баш ќе симнам некои сега да се потсетам.

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Вчера го фатив на ТВ “Жикина династија“, не знам точно кој дел оти одамна ги гледав. Оној кога ја гледаат Лили во задницата и пеат “У раздељак те љубим....“, закон се бе овие филмови, ама “Мртов ладен“ ми е најсмешен.

Член од
27 август 2008
Мислења
291
Поени од реакции
9
Еј абе најзакон српски филм е Ивкова Слава! Леле колку го обожавам тој филм! Сум бил таму кај шо го снимале, мислам Врање дека беше! Куќата на ивко е уствари музеј, позади музејот има една стар кафана! И таму се снимени некои делови од филмот! Иначе за време на снимањето изеле 40 јагниња, испиле 120 литри вино и околу 250 литри пиво! Ненормални се! Иначе го имам гледано над 120 пати филмот, го знам на памет, можам да ви го рецитирам и ич на ми е досаден!

Исто многу добар српски (екс-ју) филм е Валтер Брани Сарајево! А да не збориме за Зонето, Ми Нисмо Анџели, Ничија Земја...:pos2:

Член од
3 август 2008
Мислења
250
Поени од реакции
2
Србите праат најзакон комедии стварно. Ране е еден од полудите.

Член од
4 април 2008
Мислења
251
Поени од реакции
15
Sivi kamion crvene boje, posebno delot koga taa pee "Crno beli svet oooo", ili koga toj pee "Hocu da mi kupis Mercedes Benz" :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom