Ех, да бев супермен... Што?

• Креатор на темата Креатор на темата Vanish
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе одлетав до Рим т.е. ќе летав насекаде низ светот кај ќе ми текне, и ќе бркам женски од сите страни на светот :):):):):):):)

Би одлетал до еден град,до една куќа,до еден од прозорците,би слетал покрај еден кревет би ја бакнал малата слатка девојка која спие во него и би долетал назад во Тетово, би го практикувал тоа секоја ноќ. Да долетувам до неа и да ја бакнувам и да и шепнувам лека ноќ.

Ќе убиев многу луѓе што ме нервираат. Ќе се правам фраер и ќе имам секс со сите девојки со кој што сум сакал да имам секс. После ќе убијам некоја цела нација, и уште неколку милиона луѓе што ме нервираат. А после е па после ќе нема криминал зошо сите ќе се плашат од мене.

Супермен сакс, јас сакам да бидам Бетмен. Бетмобил, свит Робин енд ол дет... Супермен носи некоја геј униформа, плус Лоис не го препознава дека е нејзиниот соработник и покрај тоа што разликата е само во неговите наочари. :icon_roll Дебилно. Сеа, јес да може да гледа преку ѕидови и да лета... Ама Бетмен беше покул во секој поглед.

Кога би била Бетмен... Би се „плеснала“ себеси!* :vozbud:

*хинт: Бетмен=Џорџ Клуни, Batman & Robin (1997).

Ako mozam da go skrijam identitetot ke i pokazam na edna li4nost kolku mi zna4i posto neam hrabrost

Немаше да трошам пари за бензин.

*хинт: Бетмен=Џорџ Клуни, Batman & Robin (1997).
За ова богохулие можам да ти викнам пет милиони Бетмен фанови кои ќе те расчеречат. Клуни никој не го сфаќа како сериозен Бетмен. :pipi:

Ја да бев Супермен ќе носев секој ден погеј и погеј униформа додека не им текне ЕЈ НЕ МОЖЕ СО ТАКВА УНИФОРМА ДА НЕ СПАСУВАШ и да ме остаат раат да си живеам и да не им помагам и така. И да ја ебам Кејт Босворт секој ден. И така. :pipi:

Poleteo bih u Makedoniju,sastao se u vazduhu sa Sanjalicom,u letu "na ovamo", i..i...i...ljuuuubiliiibi seeee,u vazduhu!:back:

Добро мило ми е што се сакате сањајлии
Иначе да би бил Супермен прво на Лоис-(Тери Хачер) ке и го дадам криптонитот и тоа повеќе пати...sd После ке почнам да летам да се тркам со авиони,па ке шамарам врапци во воздух се на се ке ми поминат деновите во глупости и не верувам дека ке нпраам нешто паметно...И јас сум согласен дека Супермен е тапа фраер и Бетмен е пофаца не з друго он праеше БУМ ,ПАУ, БЕНГ:bilokojzbot:

И да ја ебам Кејт Босворт секој ден. И така. :pipi:
Веројатно уште при првиот пат ќе умре, бидејќи ниедна смртна жена не може да ја издржи супер-спермата на Супермен.:pipi:

Јас да бев Супермен ќе си направев армија од супер-кучиња и ќе владеев со светот.:zdere:

За ова богохулие можам да ти викнам пет милиони Бетмен фанови кои ќе те расчеречат. Клуни никој не го сфаќа како сериозен Бетмен. :pipi:

Егзекли. Јас да бев Супермен ќе ја убиев Псај за кажаното и ќе дадев интервју за Вест дека Бетмен е покул фраер од мене.

А,малку низ Охрид ќе роварев. Имам неколку десетици згради и куќи кои ми сметаат :vozbud: Наместо (како што планирам) да купам оловно 10 тонско ѓуле за 5-6 години, сега ќе си завршев работа одма... Али ете, ќе мора да го земам ѓулето.

леле колку тажен и романтичен супермен!ја пошто нема да бидам суперМЕН,нема ни да замислувам што би направила:pipi:

Епа то е то, на супермен му недостига една мила личност... :nesvest:.... хахаха

А ти што би направила како суперМЕНКА!? :) :) :) :) :) :) :) :nesvest:

:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom