Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Македонија го еба Евровизискиот победник, каква вест за насловна :icon_lol:

tumblr_m4kyzjOO8X1r5ygdwo1_400.gif
tumblr_m4kyzjOO8X1r5ygdwo2_400.gif

Zamisli nie da sme ja zafrknale Sofi da ne vleze vo finale:ROFLMAO::pos:

Чизмиве на бугаркава во сон више ги гледам од гифов :pos:
Ја и у сон и на јаве, од глава не ми испаѓа софи. Дури и со рамењата почнав да ја имитирам кога сакам да нагласам нешто:pos:

Тие песни на албански шо се ми личат на турбо фолк. На Дарко му треба вокал со кој ќе експериментира,Елена и Ламбе го немаат тој вокален капацитет,Дарко може да направи добра ствар за Каролина,али не се сакаат со Авалон и тоа е тоа.Музиката на Дарко е совршена за вокалот на Каролина,али што е тука е.

Епа нека проба со некоја Албанка. Како на пример Ерзана. Многу добри песни имат направено заедно.

Шо се стегет Швеѓаниве не знам... Мароканка пуштија да им ја донесе Евровизија, зш овие плавушиве нивни само за ебење ги биват за ништо друго.

Кога ќе видиш Боки 13 ни е популарен во Србија и нешо пошироко на балканов така да не е лоша идеја..би било добро да направиме песна и после од овие двајца да бираме кој поубаво ќе испее :)
абе добро рече еден двајца пензионери и шах нека играат со пиво битолско на масиче и нека си ја свиркаат интернационалата.
или две средовечни жени со фути и марами на глата нека мешат ајвар, кој ги еба. барем оригинални ке бидеме.

Догодина Рок агресори.

И еден Апел до сите модератори!!!

Штом приметите ТАТАР независно што пишал, директно бан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom