Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Одамна не сум слушнал добра песна од ДД, Нинанајна беше во погрешно време,три години преттоа идеше тој стил на тралалајки,и ние закаснавме,а и гласот и скрипеше.

Не, искрено, во Македонија нема поголем хитмејкер од него. Цел Балкан зимаа песни од него. Неговите песни секогаш се први по фестивалите во Косово, Албанија.

Следнава година јас би ги пратил Бапчарките(т.е Македонски Бабушки).И така имаат голем рејтинг(сите бабушки до сеа на врвот котираат)...

Ви гарантирам дека сме во топ 5....

a19446d01e7f476.jpg

абе пусто патриотки настроен, а и вредеше песната реално.
не дека очекував први да бидиме, ама реално беше меѓу првите 10. далеку далеку од тие што беа меѓу првите 10.
за вгодина кажав рубинчо благадуша нека ги отруе 3 минути, да го памтат цел живот.
резерва гулабица и боки 13.
Кога ќе видиш Боки 13 ни е популарен во Србија и нешо пошироко на балканов така да не е лоша идеја..би било добро да направиме песна и после од овие двајца да бираме кој поубаво ќе испее :)

И пак ќе повторам дека немаше ништо посебно оваа година.
Требаше некој да направи нешто откачено.

Сериозно догодина треба нешто откачено да пратиме. Зошто да не Супер Хикс на пр.?
В година не треба ни да учествуваме. Се гледа дека никој не не сака (n) Барем нема да трошиме пари на делегации, настапи и слично. Ако има натпревари во азија, африка мислам подобро би котирале. Ќе трампаме храна за гласови :ROFLMAO:

Е нешто вакво ни треба до година
Ова на англиски би било пре-епско

Ќе има пречек на аеродром?
Нели завршивме пред комшиите.

Не, искрено, во Македонија нема поголем хитмејкер од него. Цел Балкан зимаа песни од него. Неговите песни секогаш се први по фестивалите во Косово, Албанија.
Тие песни на албански шо се ми личат на турбо фолк. На Дарко му треба вокал со кој ќе експериментира,Елена и Ламбе го немаат тој вокален капацитет,Дарко може да направи добра ствар за Каролина,али не се сакаат со Авалон и тоа е тоа.Музиката на Дарко е совршена за вокалот на Каролина,али што е тука е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom