R
Rigel Kent
Гостин
Zamisli nie da sme ja zafrknale Sofi da ne vleze vo finaleМакедонија го еба Евровизискиот победник, каква вест за насловна
Zamisli nie da sme ja zafrknale Sofi da ne vleze vo finaleМакедонија го еба Евровизискиот победник, каква вест за насловна
Во првите секунди коа се прогласи победата на Лорин, Каљопа прва и се фрли да ја бацува и гушка, не ја остаи две минути... сумљиво
Ја и у сон и на јаве, од глава не ми испаѓа софи. Дури и со рамењата почнав да ја имитирам кога сакам да нагласам нештоЧизмиве на бугаркава во сон више ги гледам од гифов
Епа нека проба со некоја Албанка. Како на пример Ерзана. Многу добри песни имат направено заедно.Тие песни на албански шо се ми личат на турбо фолк. На Дарко му треба вокал со кој ќе експериментира,Елена и Ламбе го немаат тој вокален капацитет,Дарко може да направи добра ствар за Каролина,али не се сакаат со Авалон и тоа е тоа.Музиката на Дарко е совршена за вокалот на Каролина,али што е тука е.
абе добро рече еден двајца пензионери и шах нека играат со пиво битолско на масиче и нека си ја свиркаат интернационалата.Кога ќе видиш Боки 13 ни е популарен во Србија и нешо пошироко на балканов така да не е лоша идеја..би било добро да направиме песна и после од овие двајца да бираме кој поубаво ќе испее
Батали тоа фацата што ја прави во првиот гиф :scaredyao:Чизмиве на бугаркава во сон више ги гледам од гифов
Оваа стварно лезбејка бе
Одма gif да се направи од видеово