fr0zen
Kirigaya Kazuto
- Член од
- 26 септември 2011
- Мислења
- 1.348
- Поени од реакции
- 503
Не трескам глупости , само го кажувам свое мислење како и твое , нели ?Снимено е ќе провериме, трескате глупости само.
Ја измени песната и чуда почнавте да гледате.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не трескам глупости , само го кажувам свое мислење како и твое , нели ?Снимено е ќе провериме, трескате глупости само.
Ја измени песната и чуда почнавте да гледате.
Фала што им објасни, ми го отупеа.Божем ние ке гласаме, сами ке си гласаат.
))))Албанците во МК ќе гласаат за Албанија..Луд ли си бе 12 за двоглавите..таа песна,мада на ништо не личеше не вреди ни за пола бод.
Да, на свадба ќе ја виканм на кра за фајронтДа ги стане гостите од маса.

Фала што им објасни, ми го отупеа.))))

Подобро Жељко да ја добие 12 отколку таа глупачата шо цело време се дереше. И не можеме да чекаме 12 од Србија кога ние на други ја даваме.Што ви е бе луѓе? И после имало политика. Па има, а вие не сте имуни на тоа. Срамота што терате вакви муабети на ваков настан. И да, мисли си ти уште дека е подобро за Србија него за Албанија. Може и Србите мислат исто.
Ајт.
http://www.youtube.com/watch?v=KlmMOLUx_xQ Брат, ние за ова даваме 12 не за таа што викаше преескаФала што им објасни, ми го отупеа.))))

Што ви е бе луѓе? И после имало политика. Па има, а вие не сте имуни на тоа. Срамота што терате вакви муабети на ваков настан. И да, мисли си ти уште дека е подобро за Србија него за Албанија. Може и Србите мислат исто.
Ајт.
Само она ги нарекува jужниве „Република Атина“