Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
kakva Srbija samo si gi namaluvame shansite za 1 mesto bidete pametni alooooooooo

Euphoria .....................

Loreen :love:

sw-lgflag.gif

Овој пензионерот од Британија наместо на бесплатна бања за пензионерите овие на евровизија го пуштиле
Бабушкиве нека одат нека месат кифли дома не е ова за нив
Туку овие бетмените од Турција не ви личат на оние ѓаволите од народниве приказни на МТВ 1 што се?
Хахахаха и јас на тоа најпрво помислив.

Колку пари е смс порака во Македонија за гласањево? Во Германија е 20 центи смс, а 14 центи од фиксен.

Ја мислам ради мир у куќа и за да не биде хавуз Скопје :
12 Албанија
10 Србија
8 БиХ
-----------------------
7 Азербејџан
6 Шведска
5 Италија
4 Данска
3 Турска
2 Германија
1 Молдова

Ја забораив Шпанија али нема везе и онака не е битно

Луд ли си бе 12 за двоглавите..таа песна,мада на ништо не личеше не вреди ни за пола бод.

Водителкава: „Со реден број тој_и_тој Атина“ :pos:

Иначе, Калиопи ме извади од памет. На неколку пати го промени текот на песната од предходниот пат. Имаше трема, премногу! :)

Шведска ми е фаворит покрај Македонија но 2 пати гласав за Србија. Не можам да гледам 12 поени за Албанија.

Што ви е бе луѓе? И после имало политика. Па има, а вие не сте имуни на тоа. Срамота што терате вакви муабети на ваков настан. И да, мисли си ти уште дека е подобро за Србија него за Албанија. Може и Србите мислат исто.
Ајт.

Догодина треба Сузана Гавазова да им ја пратиме

Иначе, Калиопи ме извади од памет. На неколку пати го промени текот на песната од предходниот пат. Имаше трема, премногу! :)
Никој не примети освен нас, што се замарате :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom