Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
292288_3225899972997_1431473024_32274764_1791294370_n.jpg

Работава е битно водевме!
Мислам дека има шанси оваа Лорен да направи интернационална кариера. Веќе е бр.1 во многу држави.

denibas77 - да, тоа и зборев. Овој пат имавме супер настап, класа вокал ама песната не е она што влегува од прва. Секоја чест за Калиопи ама излегува дека во поуфиналето да не бевме со земји што традиционално ни даваат бодови немаше да влеземе во финале(што ќе беше апсолутно незаслужено).
Ни треба хит кој ќе може да го слушаат сите и од запад, и од исток а поготово кај нас во регионов. И некој што че ја изведе песната вокално одлично, а не како оваа Гркинкава или некои слични на неа.
Ај ќе лобираме за догодина во МТВ да направат нешто вакво. :)

Накратко ..

1. Добар дел се против сегашниов претседател и неговата фамилија, произведуваат добар дел нафта и гас од чии пари сегашниов претседател Алиев многукратко си го зголемил своето богатство.

2. На предходната Евровизија намерно го криеле бројот на Ерменија со која си имаат “проблеми“ и граѓаните не биле во можност да гласаат за Ерменската песна, врвот на Азербејџан ги рачуна како непријатели. Дури некои што успеале да најдат број или гласале за Ерменија биле приведени од страна на полицијата и им биле одземени телефоните поради наводна истрага за криминална активност.

3. На опозицијата не им е дозволено да протестираат, често ги апсат.. и редовно ги снимаат и надгледуваат луѓе на Алиев (дури и на видеото се гледа дел од тие луѓе како снимаат) кога опозицијата протестира... лидерот и неговата фамилија и блиски соработници биле често апсени па дури и некои сеуште биле во притвор, често пат и пасошот му го одзимале. Дури и водителот откако ја правеше репортажава почнаа да го следат откако ги напушти протестите.

4. Претседателот има богати, моќни и убави керки :D

Тоа е тоа накратко, Азербејџан е класична полициска/диктаторска држава ..
images

images

images

images

images

images

images

images

:drk::drk::drk:

Ни треба хит кој ќе може да го слушаат сите и од запад, и од исток а поготово кај нас во регионов. И некој што че ја изведе песната вокално одлично, а не како оваа Гркинкава или некои слични на неа.
Ај ќе лобираме за догодина во МТВ да направат нешто вакво. :)

Например:

или

:love:

Например:

или

Да ама до 3 минути треба хит да направиме,а не до 4 минути и повеќе, тука сме ние слаби, не знаеме да направиме хтит од 3 минути како што правило на евросонг :D

Например:

или

Песнава на Магдалена е добра ама и двеве како пејачки мислам дека не се нешто нај нај. Мене ми дојде на памет нешто вакво:

WOW Браво за Калиопи штом нејзината песна котира толку добро!

Потпис материјали за leandra :pos: BTW тој бугарот што се избаци дека сме добиле само 2 бода заради Леандра :pos:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

tumblr_m4mslfdj6v1qkcm6fo1_500.gif

tumblr_m4mslfdj6v1qkcm6fo2_500.gif

Пристигањето на Софи на црвениот килим на забавата за Евровизија :icon_lol: мадафакин Џеј Ло :D

tumblr_m4eiwxxPRE1qg0bg1o1_1280.jpg

tumblr_m4eiwxxPRE1qg0bg1o4_1280.jpg

tumblr_m4eiwxxPRE1qg0bg1o5_1280.jpg

Софи негува бугарски стил нема тука место за смеење :icon_lol:

Да ама до 3 минути треба хит да направиме,а не до 4 минути и повеќе, тука сме ние слаби, не знаеме да направиме хтит од 3 минути како што правило на евросонг :D
Pa kje skratis eden refren i ete ti 3 minuti. Ne e dolzinata do toa kolku e originalna pesnata, nego do toa kolku strofi imas, kolku pati ti se povtoruva refrenot itn.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom