Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
А како би било кога ќе ни го признаат името (ако ни го признаат) да тркниме сите до кај јужниве и да ги отепаме со пораки? Ќе мора на крајот водителот/ката да речи твелв поинтс гоу ту Маседониа :D Или некоја ујдурма ќе прават а?

Нема врска реклама и маркетинг србија има голема дијаспора и у принцип се националисти и се држат. Ние сме 2 милиони тука и 500 илјадарки надовр, од кој половината се чувствуваат австралијанци. Не мешајте Србија и Македонија со дијаспора, они се голем народ (во бројки).

Така исто е и со Албанија и Турција. Ама и попозната фаца е.

Без разлика што се деси, за мене победници оваа година си се Калиопи и Шпанката. Ај нашава одамна ми е влезена во глава, али Шпанскава песна ми е нешто феноменално. Алал да им е. И Италијанкската ептен ми е по кејф.

Али најбитната работа е дека сме пред гејците :D

И уште не ми се верува дека Данска е 23та со само 21 бод... Дури и една Малта со апла никаква песна има дупло повеќе бодови од нив. Срамота.

Браво за Калиопи... прекрасна беше . Очекувана победа на Шведска.
Искрено Италија и Шпанија имаа многу добри песни и заспужуваа повисоко место.
И што песна беше таа од Албанија o_O ... ако имат глас типката не морат да се дерит како ненормална.. Болеа уши :eek:
И ова беше една од подобрите Евровизии. имаше навистина добри песни
А оваа коментаторкава .. не знам како се викат... по живци веќе ми одеше:mad: ... на секое .. не сме во првите 7. Што не ја викнат Миланка Рашиќ, да ти е ќеф да ја слушаш. И се запна 12 за Жељко Самарџиќ :pos::pos::pos: убо ко и текна после :pos:

А инаку ние и за 100 години немат да погодиме.. никако да направиме победничка песна.. ама и што ќе ние.. беља само да си фатиме ... ќе ни акнат од владава уште некој бесни закони за да земет пари :pos::pos:

Кога викав јас паметен потег тоа што Швеѓанкава се сликаше со знамето на геј заедницата или како и да му е називот ;) Само што кај нас во тимот не идат луѓе што се разбираат од лоби, туристи идат. И којзнае кој ни е шеф на делегација сеа...
Глупо од Калиопи што не лобираше кај своите :icon_lol:

12 поени им дадовме на Албанија...:facepalm:

А како би било кога ќе ни го признаат името (ако ни го признаат) да тркниме сите до кај јужниве и да ги отепаме со пораки? Ќе мора на крајот водителот/ката да речи твелв поинтс гоу ту Маседониа :D Или некоја ујдурма ќе прават а?
Ујдурма ќе прават!

Него нашиве браќа, един народ две држави, ни дадоа многу поени бе, приметивте?

Karolina (komentatorkata od MTV): "Makednonija ne e vo prvite 7 za glasanje" - ko da sme maloumni pa morase da povtoruva; "Nasiot Juzen Sosed" - sekoja godina so nasiot crn sosed koj e na Jug ako ne sme znaele i da ete go Zeljko SAMARGJIC! :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom