Евровизија 2012

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
А како би било кога ќе ни го признаат името (ако ни го признаат) да тркниме сите до кај јужниве и да ги отепаме со пораки? Ќе мора на крајот водителот/ката да речи твелв поинтс гоу ту Маседониа :D Или некоја ујдурма ќе прават а?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Нема врска реклама и маркетинг србија има голема дијаспора и у принцип се националисти и се држат. Ние сме 2 милиони тука и 500 илјадарки надовр, од кој половината се чувствуваат австралијанци. Не мешајте Србија и Македонија со дијаспора, они се голем народ (во бројки).
Така исто е и со Албанија и Турција. Ама и попозната фаца е.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Без разлика што се деси, за мене победници оваа година си се Калиопи и Шпанката. Ај нашава одамна ми е влезена во глава, али Шпанскава песна ми е нешто феноменално. Алал да им е. И Италијанкската ептен ми е по кејф.

Али најбитната работа е дека сме пред гејците :D

И уште не ми се верува дека Данска е 23та со само 21 бод... Дури и една Малта со апла никаква песна има дупло повеќе бодови од нив. Срамота.

Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
Браво за Калиопи... прекрасна беше . Очекувана победа на Шведска.
Искрено Италија и Шпанија имаа многу добри песни и заспужуваа повисоко место.
И што песна беше таа од Албанија o_O ... ако имат глас типката не морат да се дерит како ненормална.. Болеа уши :eek:
И ова беше една од подобрите Евровизии. имаше навистина добри песни
А оваа коментаторкава .. не знам како се викат... по живци веќе ми одеше:mad: ... на секое .. не сме во првите 7. Што не ја викнат Миланка Рашиќ, да ти е ќеф да ја слушаш. И се запна 12 за Жељко Самарџиќ :pos::pos::pos: убо ко и текна после :pos:

А инаку ние и за 100 години немат да погодиме.. никако да направиме победничка песна.. ама и што ќе ние.. беља само да си фатиме ... ќе ни акнат од владава уште некој бесни закони за да земет пари :pos::pos:

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Кога викав јас паметен потег тоа што Швеѓанкава се сликаше со знамето на геј заедницата или како и да му е називот ;) Само што кај нас во тимот не идат луѓе што се разбираат од лоби, туристи идат. И којзнае кој ни е шеф на делегација сеа...
Глупо од Калиопи што не лобираше кај своите :icon_lol:

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.182
12 поени им дадовме на Албанија...:facepalm:

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
А како би било кога ќе ни го признаат името (ако ни го признаат) да тркниме сите до кај јужниве и да ги отепаме со пораки? Ќе мора на крајот водителот/ката да речи твелв поинтс гоу ту Маседониа :D Или некоја ујдурма ќе прават а?
Ујдурма ќе прават!

Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
И коментаторкана Грција ја викаше или јужниот сосед или ЕРТ :pos::pos::pos:

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Него нашиве браќа, един народ две држави, ни дадоа многу поени бе, приметивте?

Член од
27 септември 2011
Мислења
29
Поени од реакции
15
Karolina (komentatorkata od MTV): "Makednonija ne e vo prvite 7 za glasanje" - ko da sme maloumni pa morase da povtoruva; "Nasiot Juzen Sosed" - sekoja godina so nasiot crn sosed koj e na Jug ako ne sme znaele i da ete go Zeljko SAMARGJIC! :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom