Евровизија 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Само боки 13 за на евровизија дајте еднаш нека оди и ќе видите што ќе направи таму :helou:

Евровизија ќе гледам само онаа година кога Шведска ќе ги испрати Opeth.
Дотогаш, нема да жртвувам саботно излегување за седење пред телевизор и гледање како се брука пола Европа на сцена.

Дотогаш, нема да жртвувам саботно излегување за седење пред телевизор и гледање како се брука пола Европа на сцена.

Баш ќе биде срам тоа. Демек на Opeth врв на кариера ќе им биде настап на евровизија xD

невозможно,песна на Евровизија не смее да трае повеќе од 3 мин.:pos2:

Абе арно знаат Италијанците да не се занимаваат со овоа. Ама ајде за да ти помине времето таа вечер не е лошо:toe:
Годинава вљда ќе влеземе у финале, а некој погоре зборуваше за српската песна. И лани сите ја плукаа, беше последна у кладилниците па се пласираше у финалето:toe:
П.С. Twelve points from Grece.......goes to Macedonia.....ќе дочекаме некад ова да го чуеме:):):)
Ne se plasirase, zirito ja izbaci od finale:toe:

Шо е тоа Опет?
Како Аба нешто?

Само боки 13 за на евровизија дајте еднаш нека оди и ќе видите што ќе направи таму :helou:
Ете Србија го следи трендот, гоиспрати Милан Станковиќ годинава, по стекнатата популарност на Боки со Биг Брадр не е чудно догодина да ни го лапнат Боки :helou:, па Србија да ја претставува.

Ја обожавав песнава кога излезе, а и сега кога повторно ја пронајдов, се уште го знам текстот на памет, многу слатка и убава песничка, штета што не победи, 2 место беше... :)

Еее, и оваа песнааа ми беше ептен преголем најголем хит! :)

Ми текнува на романецот знам дека имаше 8 октави распон на глас феномен што би се рекло.

Да, да типот беше одличен, прекрасно испеа и имаше одличен пласман. 4то или 5то место ако не се лажам.

Види ги будаливе романци.
Слушај кои гласовни способности ги поседуваат :nesvest:

Навали народе, на официјалниот спот за нашата песна:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom