Евровизија, 19-23 мај, Виена, Австрија (општа тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Бугарите годинава ќе ни прават ли чест на Евровизија?

Посреќен ќе бидам ако парите за промоција на ова срање ги дадат за споменик, жими се’.

Кој грев го праќаме годинава?

Аре све после седамдесетичетврта и Абба е ветар во магла, уствари как да речам к.р се тресе во ладна вода.
Уствари шо прајме није мачни души изгорени да победиме на овај фестивал да неречам? Го повикувам свемогучи Сунѓер Боб да ја објаснит ситуацијава, зш знам дек се разбират тој од многу рабојќе.[DOUBLEPOST=1426847575][/DOUBLEPOST]
Посреќен ќе бидам ако парите за промоција на ова срање ги дадат за споменик, жими се’.
Неџат брат, јас би рекол поарно нек ги дајет парине за една чешма со мермер одоколу зш ќе издехидрираме, до душа и јас така мислам ил некое спомениче ил едно чешме со една-две чепурки.

Аре све после седамдесетичетврта и Абба е ветар во магла, уствари как да речам к.р се тресе во ладна вода.
Уствари шо прајме није мачни души изгорени да победиме на овај фестивал да неречам? Го повикувам свемогучи Сунѓер Боб да ја објаснит ситуацијава, зш знам дек се разбират тој од многу рабојќе.[DOUBLEPOST=1426847575][/DOUBLEPOST]
Неџат брат, јас би рекол поарно нек ги дајет парине за една чешма со мермер одоколу зш ќе издехидрираме, до душа и јас така мислам ил некое спомениче ил едно чешме со една-две чепурки.

Те разбирам брат ама штом мислам дека споменик е подобра инвестиција, можеш да претпоставиш колку ниско мислење имам за ова срање од манифестација, исто како и ти :)

Иначе, за многу, многу попаметни работи. Пример, Тамара кога беше чинеше околу 120.000€ ако добро ми текнува. Секогаш е се’ поскапо и поскапо, така да годинава нека биде 150.000€ (од ракав). Атлетксата патека во склоп на Филип Втори мислам дека чинеше околу 150.000€. Верувам дека повеќе луѓе ќе се израдуваа ако во некој (од поголемите) градови им овозможат такво нешто (го тргам Скопје зошто го имаме кејот да кршиме нозе).

Али ајде, да не разглабаме за инвестиции, да се „радуваме“ на манифестацијава.

Ми звучи познато... Моменти од Hey brother и - не ми текнуе како се викаше другата, али на топ листиве беше пред некој месец.

Да, почетокот малку мава на David Guetta - Lovers Оn Тhe Sun, ако мислиш на таа.

Вие не сте нормални. Каква атлетска патека, какви бакрачи. Па има ли цена сеирот што се пука секоја година на Евровизиската вечер? Има ли цена Торентентентен, ќе ја памтам додека сум жива, плус местенки, па сеирот што се изеде за Џеј Џеј и компанија што купувале и местеле, сето тоа е бесценето.
Јас сум секоја година додека год постои Евровизија да се пријавуваме, и да ја гледаме.

Il Volo - Grande amore најнајјј е, а иначе само оваа и нашата ј ги имам слушано од годинешниов избор. Не верувам дека ќе гледам, освен ако не сум дома, па моите да гледаат и јас да слушам у позадина. :D

Ми звучи познато... Моменти од Hey brother и - не ми текнуе како се викаше другата, али на топ листиве беше пред некој месец.
Таа е шемата. Кантри со денс. Avicii, Guetta, Calvin Harris ft. John Newman....
Ништо чудно да биди песнава во топ 3 од причина шо и прв пат ко че ја слушниш, ти звучи познато...
Иначе, од тие што ги слушнав набрзина, најуба ми е од Словенија. А интересно песниче и Австралија има пратено.
Нашава ми е уба, ама ми фали колуминација во песнава, вака ми е ко не знам. Уба радиска песна, ама чекаш нонстоп да се случи нешто а не се случува.

а да ја прескокнеме годинава ....

Не дека нашата песна е нешто посебно лоша во однос на другите песни, но ако музички ја довршеле и ја оставеле на Македонски, би било многу подобро. Ама во секој случај...
НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!!!:oeoeoe:

Што се однесува до Евровизија......., ги има многу такви кои викаат дека Евровизија е срање, дека не ни треба таков циркус......, ама како сакаат нека кажат, пак Евровизија останува најголемиот музички настан во Европа, а можеби и во светот. Сепак на тие три вечери пола свет се лепи пред телевизор.

Годинава се решив да не ги преслушувам песните пред Евровизија, но случајно ми се појави на Јутуб песната на Израел, ја слушнав и можам да кажам дека таа песна треба да победи, според мене.

Бугарите годинава ќе ни прават ли чест на Евровизија?
И да учевстуваат и да не, сепак нема да излезе поголем хит од овој...:)

Шо бара Австралија у Евровизија?
А уште подобро прашање е шо бара Израел у Евровизија?

Шо бара Австралија у Евровизија?
А уште подобро прашање е шо бара Израел у Евровизија?
Зошто е тоа уште подобро прашање, демек за Австралија е некако разбирливо а за Израел по ниедна логика не.

Оти политички Израел е со Европа сврзана, со оглед на тоа што политички не припаѓа на блискиот исток. Не ми е јасно зошто сите мрчат што барал Израел во Европа и Европски натпреварувања, а од друга страна за Кипар, Ерменија, Азербејџан, Грузија, никој не гледа никаков проблем. Епа што е Израел поразличен од нив? Сите 5 територијално припаѓаат во Азија, но политички се Европски интегрирани.

Зошто е тоа уште подобро прашање, демек за Австралија е некако разбирливо а за Израел по ниедна логика не.

Оти политички Израел е со Европа сврзана, со оглед на тоа што политички не припаѓа на блискиот исток. Не ми е јасно зошто сите мрчат што барал Израел во Европа и Европски натпреварувања, а од друга страна за Кипар, Ерменија, Азербејџан, Грузија, никој не гледа никаков проблем. Епа што е Израел поразличен од нив? Сите 5 територијално припаѓаат во Азија, но политички се Европски интегрирани.
Кој рече дека не мрчел. Коа сите тие држави се вклучија си имаше своевремено хејт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom