Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бугарите годинава ќе ни прават ли чест на Евровизија?
Ми звучи познато... Моменти од Hey brother и - не ми текнуе како се викаше другата, али на топ листиве беше пред некој месец.
Неџат брат, јас би рекол поарно нек ги дајет парине за една чешма со мермер одоколу зш ќе издехидрираме, до душа и јас така мислам ил некое спомениче ил едно чешме со една-две чепурки.Посреќен ќе бидам ако парите за промоција на ова срање ги дадат за споменик, жими се’.
Аре све после седамдесетичетврта и Абба е ветар во магла, уствари как да речам к.р се тресе во ладна вода.
Уствари шо прајме није мачни души изгорени да победиме на овај фестивал да неречам? Го повикувам свемогучи Сунѓер Боб да ја објаснит ситуацијава, зш знам дек се разбират тој од многу рабојќе.[DOUBLEPOST=1426847575][/DOUBLEPOST]
Неџат брат, јас би рекол поарно нек ги дајет парине за една чешма со мермер одоколу зш ќе издехидрираме, до душа и јас така мислам ил некое спомениче ил едно чешме со една-две чепурки.
Ми звучи познато... Моменти од Hey brother и - не ми текнуе како се викаше другата, али на топ листиве беше пред некој месец.
Таа е шемата. Кантри со денс. Avicii, Guetta, Calvin Harris ft. John Newman....Ми звучи познато... Моменти од Hey brother и - не ми текнуе како се викаше другата, али на топ листиве беше пред некој месец.
И да учевстуваат и да не, сепак нема да излезе поголем хит од овој...Бугарите годинава ќе ни прават ли чест на Евровизија?
Зошто е тоа уште подобро прашање, демек за Австралија е некако разбирливо а за Израел по ниедна логика не.Шо бара Австралија у Евровизија?
А уште подобро прашање е шо бара Израел у Евровизија?
Кој рече дека не мрчел. Коа сите тие држави се вклучија си имаше своевремено хејт.Зошто е тоа уште подобро прашање, демек за Австралија е некако разбирливо а за Израел по ниедна логика не.
Оти политички Израел е со Европа сврзана, со оглед на тоа што политички не припаѓа на блискиот исток. Не ми е јасно зошто сите мрчат што барал Израел во Европа и Европски натпреварувања, а од друга страна за Кипар, Ерменија, Азербејџан, Грузија, никој не гледа никаков проблем. Епа што е Израел поразличен од нив? Сите 5 територијално припаѓаат во Азија, но политички се Европски интегрирани.