- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Не можам да ја гледам кој пее од познативе пеачи ме интересира?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се издвоија фаворитите за кои се очекуваше ОТбенд,Оскар и Бјути Квинс и Ана Николиќ.Во моментов има Беовизија.Само што заврши настапот на ОТ бендот.
Очекував подобра песна.Иако и оваа не е лоша.Отскокна од песните, ама очекував нешто многу подобро.Комплименти за нивната изведба во живо.И забелешка на девојката што беше како придружен вокал, се изгуби, поточно зајде покрај нив четворица.
Вукашин,Џоле,Сајко и Никола пауновиќ од Операција Триумф.КОј е овој ОТ бенд прв пат слушам:nesvest:
Мајчето нивно,многу не фер излегуваат иако се прават пријатели.Подобри се Хрватине 100 пати.Колку јаки пеачи имаат и не одат на Евровизија.Најаки песни на светот прават а за во Европа одат со безвезе.Не ми е јасно, зашто овие од Некст Тајм кога незнаат Српски зборат, и звучат ко Албанци од Косово.Си имаат мајчин јазик и нека си зборат на него.Нека не го тупат со некои изрази со кои ни Србите нема да ги разберат.Што се однесува до Јовано Јованке или нека го пеат главниот дел од песната или нека непеат ништо.Прекинаа на многу глуп начин.
И уште нешто.Што е со Србиве што не пишале БЈР Македонија?!:nesvest:
ne mozam da go docekam nasiot cirkus lani bese epten jako a ovaa godina ocekuvam da ima i po nekoja zrtva oti za eptn vazna rabota stnuva zbor![]()
БЈРМ сме биле на Беовизија претставени? А што мајка бараа уопште да не претставуваат?
Ова е срамно, па нормално дека Хрватите секогаш биле мнопгу фер и коректни со нас.
А утре е финалето, а?