Евровизија '09

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не можам да ја гледам кој пее од познативе пеачи ме интересира?

Во моментов има Беовизија.Само што заврши настапот на ОТ бендот.
Очекував подобра песна.Иако и оваа не е лоша.Отскокна од песните, ама очекував нешто многу подобро.Комплименти за нивната изведба во живо.И забелешка на девојката што беше како придружен вокал, се изгуби, поточно зајде покрај нив четворица.
Се издвоија фаворитите за кои се очекуваше ОТбенд,Оскар и Бјути Квинс и Ана Николиќ.
А што се однесува до пеењето на Каја како придружен вокал на ОТбендот беше сосема коректна таков и е уделот во песната на неа не се изгуби.
А да и Даниел и Милица беа супер публиката одлично реагираше и на нив, а Ана беше облечена нешто у стил на Бионсе.

Ја слушав на Даниел и Милица песната и не ми се допадна, изгледаа како првиот пат на ОТ, некако како да имаа трема, а за ОТ бенд не ја ислушав а и не очекував нешто многу ниту од нив.
Ај кога ќе заврши кажете ми која песна победила.

КОј е овој ОТ бенд прв пат слушам:nesvest:
Вукашин,Џоле,Сајко и Никола пауновиќ од Операција Триумф.

Во моментот Некст тајм се на сцената во Сава Центар и приредија вистинско изненадување на водителкатаЈована Јанковиќ и отпеаја дел од песната Јовано,Јованке а публиката грогласно ги поздрави.

Не ми е јасно, зашто овие од Некст Тајм кога незнаат Српски зборат, и звучат ко Албанци од Косово.Си имаат мајчин јазик и нека си зборат на него.Нека не го тупат со некои изрази со кои ни Србите нема да ги разберат.Што се однесува до Јовано Јованке или нека го пеат главниот дел од песната или нека непеат ништо.Прекинаа на многу глуп начин.
И уште нешто.Што е со Србиве што не пишале БЈР Македонија?!:nesvest:

Еве ја Шпанија,фаворитот

Естонија

Русија

Босна и Херцеговина

Видовте ли како не претставија српските копилиња на беовизијата со БЈРМ,ццц ебати ѓупците што се :nerv:

Гледав Беовизија имаше интересни песни, убаво шоу, убава бина водители и се на ниво.

Секоја чест за нехт тајм кои супер се покажаа и со тоа што на водителката која се викаше јована и ја испеаја песната јовано, јованке крај вардарот седиш

Инаку мене од оваа полуфинална вечер најмногу ми се допаднаа неколку песни но им ги заборавив имињата а меѓу нив е и песната на ОТ бендот.

п.с ќе видиме утре кои се другите 10 песни што вечер не ги слушнавме.

Не ми е јасно, зашто овие од Некст Тајм кога незнаат Српски зборат, и звучат ко Албанци од Косово.Си имаат мајчин јазик и нека си зборат на него.Нека не го тупат со некои изрази со кои ни Србите нема да ги разберат.Што се однесува до Јовано Јованке или нека го пеат главниот дел од песната или нека непеат ништо.Прекинаа на многу глуп начин.
И уште нешто.Што е со Србиве што не пишале БЈР Македонија?!:nesvest:
Мајчето нивно,многу не фер излегуваат иако се прават пријатели.Подобри се Хрватине 100 пати.Колку јаки пеачи имаат и не одат на Евровизија.Најаки песни на светот прават а за во Европа одат со безвезе.

БЈРМ сме биле на Беовизија претставени? А што мајка бараа уопште да не претставуваат?
Ова е срамно, па нормално дека Хрватите секогаш биле мнопгу фер и коректни со нас.
А утре е финалето, а?

а кој победи вчера(мислам на полуфиналето) на Беовизија?? не ја гледав синоќа...

БЈРМ сме биле на Беовизија претставени? А што мајка бараа уопште да не претставуваат?
Ова е срамно, па нормално дека Хрватите секогаш биле мнопгу фер и коректни со нас.
А утре е финалето, а?

Водителката рече Македонија, проблемот беше што пред да почнат на екранот беше напишано БРЈ Македонија. Се разочарав од таквиот потег.

Денес е финалето. Најмногу се издвоија учесниците од ОТ и нормално сите влегоа во финалето. Ме изненади што Ана Николиќ не влезе, а ја спомнуваа во фаворитите и не и беше лоша песната.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom