Евровизија '09

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова Евровизијава стварно се претворила во тешко комерцијално срање. Ама за мајтап ја бива:)

Ова Евровизијава стварно се претворила во тешко комерцијално срање. Ама за мајтап ја бива:)
Не се претворила сама...Ја претворија сите учесници кои прават се за да победат...Али ај тоа е шо е...Бар си пукаш сеири после на одредени учесници...:smir:

Да и местенките и гласањата меѓу соседите, не победува најдобрата песна во Европа, победува земјата која што има најдобри соседи:pos2:

Јас ова го гледам бидејќи сите го гледаат па ајде и јас и си терам мајтап со песните и најчесто за инает на другите си правам демек фаворит а тоа најлоша песна. И хммм пред 3 години погодив кој победи...

Прости му го Господе, човеков не знае што збори:tapp:
Ти, бе сериозен си?!?!Леле какви луге постојат, жртви очекувал:lud::lud:

леле човече ти разликуваш шега од сериозност, не мислев на вистински жртви а и нешто многу побожен на 17 години ама не многу бистар :uvo:

што нема на форумов па уште ги зголемил и болдирал буквите инспекторот демек тука лежи зајакот па,па,па :pos2::pos2::pos2:

леле човече ти разликуваш шега од сериозност, не мислев на вистински жртви а и нешто многу побожен на 17 години ама не многу бистар :uvo:

што нема на форумов па уште ги зголемил и болдирал буквите инспекторот демек тука лежи зајакот па,па,па :pos2::pos2::pos2:

Не дека јас лично помислив нешто, ама воздржи се од такви испади и тресење глупости колку само да набилдаш пост поеке.А за мојата побожност и бистрота нека зборат другите ја не ти кажувам ништо:smir:

џимеј мислиш дека си многу интересен, ама не си.
Бркај работа.

Не дека јас лично помислив нешто, ама воздржи се од такви испади и тресење глупости колку само да набилдаш пост поеке.А за мојата побожност и бистрота нека зборат другите ја не ти кажувам ништо:smir:

ти пак не разбираш што е работата и зборуваш за испади и не знам што уште еднаш чекај ке ти го зголемам и болдирам нема да има вистински жртви :vozbud:само така се вели, а за постовите нормално дека праќам и го изразувам своето мислење оти не знам кој автоматски ке има 1000 постови ако не праќа и еве веќе почнаа да зборуваат особено за твојата бистрота :pos2:

Црногорската не е лоша, финската е ок, романкската ми е кич некако со тоа плех музиката, данската е многу добра, песната е само за на MTV и меен м исе допаѓа, на британија песната м ие досадна и не ја дослушав до крај, на словнеците им е добра песната мада почнува со пеење после една минута али имаат и јак сценски настсап па и од таму ќе привлечат гласачи.

Да не му го заборуаваме и на нашите бруача

Еве и некои други песни:

Одо овие горое што ги постави најмногу м исе допаѓа на Андора, на Белорусија е многу досадна, а на Албанците песната трае 4.14 секунди? Па не знаат он идека треба песната да трае најмалку 3 минути? :pos2:

Одо овие горое што ги постави најмногу м исе допаѓа на Андора, на Белорусија е многу досадна, а на Албанците песната трае 4.14 секунди? Па не знаат он идека треба песната да трае најмалку 3 минути? :pos2:

Mislis najmnogu... ;)

Ахх турчинката е да ја грабнеш и да бегаш.

Евровизија оддамна е комерцијализирана, ама вреди да се види добар газ, во пакет со две добри цициња.

Иначе, уште ли не е изберен претставник за Македонија? - Ако ги пуштат Ламбе, Геј Геј, и Хрчак, тешко до финале .....

Нема да биде лошо да се експериментира со Белов, во моментов он е најпопуларен лик во Македонија, а богами и на балканот. Ако сакаме добар пласман или он, или Калиопи. Друг излез не гледам.

Песната од Албанија ми е многу позната од некаде.Ја имам слушано некаде.Мислам дека станува збор за некоја македонска песна од фестивалите ама не сум сигурен.И за минутажата-препорачливо е да траат од 2.45 до 3.00 минути ама право на авторот и земјата учесничка е да одредат колку ке им трае песната:pipi:
Еве и некои други песни:

Оваа не се пушта:toe:

Ништо посебно.Ако не ја прател песнава на Евровизија, и ако ја промовирал на некој фестивал во Белорусија, песната ке имала гарант подобар успех.Не е лоша ни песната ни интерпретацијата, ама на Евровизија ова е веке неколку пати видено.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom