Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се претворила сама...Ја претворија сите учесници кои прават се за да победат...Али ај тоа е шо е...Бар си пукаш сеири после на одредени учесници...:smir:Ова Евровизијава стварно се претворила во тешко комерцијално срање. Ама за мајтап ја бива![]()
Прости му го Господе, човеков не знае што збори
Ти, бе сериозен си?!?!Леле какви луге постојат, жртви очекувал:lud::lud:
леле човече ти разликуваш шега од сериозност, не мислев на вистински жртви а и нешто многу побожен на 17 години ама не многу бистар :uvo:
што нема на форумов па уште ги зголемил и болдирал буквите инспекторот демек тука лежи зајакот па,па,па :pos2::pos2::pos2:
А за мојата бистрота нека зборат другите ја не ти кажувам ништо:smir:
Бистар е, ко првото кокиче во пролет17 години ама не многу бистар :uvo:
Не дека јас лично помислив нешто, ама воздржи се од такви испади и тресење глупости колку само да набилдаш пост поеке.А за мојата побожност и бистрота нека зборат другите ја не ти кажувам ништо:smir:
Одо овие горое што ги постави најмногу м исе допаѓа на Андора, на Белорусија е многу досадна, а на Албанците песната трае 4.14 секунди? Па не знаат он идека треба песната да трае најмалку 3 минути? :pos2: