Европско Првенство(У20)за кошаркари Б дивизија

• Креатор на темата Креатор на темата #ivan
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ај пошто неможам да најдам резултатите од следните натпревари, нека ми ги каже некој:

Финска - Норвешка
Израел - Белгија
Франција - Латвија
Унгарија - Австрија

Израел - Белгија 92:71
Франција - Латвија 84:82
Унгарија - Австрија 48:74
Финска - Норвешка 87:81

Како што гледам сме изгубиле, ама ајде важно се пласираа, иако не е сеедно кога ќе се изгуби.
Морам да кажам дека нашава федерациај се најголемите идиоти што постојат и да им е*ам се список. Нашите ги ставија во малата сала и не влегов зашто салата била преполна, а во големата ги опнале Словачка и Луксембург да играат пред 40 души. Па има ли некој грам мозок во таа наша федерација и после ние ќе сме организирале нешто.

И мене не ме пуштија во малата сала. Имаше многу гужва. Пред почетокот стоевме пред влезот, и една група луѓе успеа некако да се истурка и да влезе. Нас после не внесе едно чиче во ВИП ложата (после едно големо шетање низ просториите на салата и молење на типот пред ВИП влезот), ама џабе толку мака кога нашите ги здрвија па не го ни догледав целиот натпревар.

Koj ni e sleden protivnik, i koja e ustvari slednata faza od natprevaruvanjevo???

Утре со Чешка играме...
иначе отвори си на www.fibaeurope.com
има таму youth competitions...

Не дават пренос ?

Нема пренос. Смешки. Со Бугарија даваа сега нема...

Ауууу бее преноосс.Ви е.ам МТВ:nerv::nerv::nerv::nerv:

Ај некој ако може нека најде маил за контакт да им се истресам убоо, не можем да се снајдем ја.
Која брука свите натпревари од група ги даваја сега нема пренос, мајко мила :kesa:

Леле грашковци ги даваа

40-31 губиме на полувреме:tapp:

ауууу 20 разлика за Чешка:tapp: Ништо од полуфинале и од Холанѓаните ќе изгубиме 100% они ја тепале Чешка.

ауууу 20 разлика за Чешка:tapp: Ништо од полуфинале и од Холанѓаните ќе изгубиме 100% они ја тепале Чешка.

Холанѓаните се една од најдобрите репрезентации на Европсково првенство до 20 години така да шансите ни се ептен минимални, но верувам дека може да ја изненадиме оти играме на домашен терен, кај нас во тимот Димчевски солидно уфрлил 22 коша досега, Крстевски 15 и Симоновски 11 ама се на се слаба партија за другиве како што гледам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom