Македонеро
Домаќин
На спортски вести Врба изјави дека става крај на својата кариера-клубска,но и дека би продолжил да игра за репрезентација

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На спортски вести Врба изјави дека става крај на својата кариера-клубска,но и дека би продолжил да игра за репрезентација![]()
Mislam deka ne si go razbral dobro, rece: Ako i trebam na Reprezentacijata tuka sum. Citaj medju redovi se ponudi za funkcija.На спортски вести Врба изјави дека става крај на својата кариера-клубска,но и дека би продолжил да игра за репрезентација![]()
Nema sto da se cudat oni, denes imaat sansa so Turcive so Spanija nemaa nikakva.Ajde Turcija deneska!!!Pa da se cudat posle Ciganive zosto izgubile,i zosto im ja pustija na Rusija!!!
Ajde Turcija deneska!!!Pa da se cudat posle Ciganive zosto izgubile,i zosto im ja pustija na Rusija!!!
Не разбирам од каде тоа дека им ја пуштиле на Русија?
Тоа нема никаква врска не ми е јасно зошто луѓево лечат комплекси на спортски натпревари изгубивме тоа е тоа.
Сега ако изгубат од Турција ќе играат за пласман од 5-8. место што за нив ќе биде неуспех.