Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми се верувај еј, Шведска ја понижи Русија и тоа во кошарка, алал им вера на швеѓаните русиве излегуваат.
Еве како нашите навивачи успеаа да го внесат македонското знаме
Почнавме и знамиња да шверцаме бе... Им ебам Словенците и нивните глупи правила.
Браво за снаодливоста иначе. Да сум фактор, има на 100 души да им купам знамиња за да ги прошверцаат вака на трибини. Па нека се изнафаќаат курови тие на врата![]()
Според мене, Грција ќе си замине со медал од ова првенство. Да не претерувам, ама можно е да бидат и шампиони. Некако најкомпактни ми се засега. Шпанија е многу поразлична, Наваро, Гасол и Ибака ја прават разликата секако, Русија нема ни да ја вбројам во фаворитите, Турција разочарува, Литванија нема сили за некој висок дострел.
Русија отпадна веќе, нема никакви шанси за пласман во наредна фаза.
И јас истото го мислам. Вчера ги гледав со Турците, значи јас се кладам со живот дека мајмуниве со нас нема да знаат кај им гз кај им е глава. Гејлада ја сакам за противник, мислам дека ќе ги изручаме со се партали.Јас сеуште мислам дека Грците нема да влезат во финале![]()