Европско Првенство 2013 - Словенија | генерална тема |

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се верувај еј, Шведска ја понижи Русија и тоа во кошарка, алал им вера на швеѓаните русиве излегуваат.

Многу е различен овој тим на Русија во однос со тој од Европското 2011 во Литванија, сега ги нема Мoзгов, Кириленко и Криапа од стратната петорка само Свед и Монтоја се сега во составот ама сепак ова не беше за очекување да отпаднат во првата фаза.

Еве како нашите навивачи успеаа да го внесат македонското знаме

Почнавме и знамиња да шверцаме бе... Им ебам Словенците и нивните глупи правила.
Браво за снаодливоста иначе. Да сум фактор, има на 100 души да им купам знамиња за да ги прошверцаат вака на трибини. Па нека се изнафаќаат курови тие на врата :)

1239397_10153192971990277_1169801131_n.jpg

Се релаксираат за утре. :icon_lol:

Еве како нашите навивачи успеаа да го внесат македонското знаме

Почнавме и знамиња да шверцаме бе... Им ебам Словенците и нивните глупи правила.
Браво за снаодливоста иначе. Да сум фактор, има на 100 души да им купам знамиња за да ги прошверцаат вака на трибини. Па нека се изнафаќаат курови тие на врата :)

ФИБА Мафиа тоа го кажува бе, Словенците да можат газот ќе ни го лижнат. :D

Според мене, Грција ќе си замине со медал од ова првенство. Да не претерувам, ама можно е да бидат и шампиони. Некако најкомпактни ми се засега. Шпанија е многу поразлична, Наваро, Гасол и Ибака ја прават разликата секако, Русија нема ни да ја вбројам во фаворитите, Турција разочарува, Литванија нема сили за некој висок дострел.

Според мене, Грција ќе си замине со медал од ова првенство. Да не претерувам, ама можно е да бидат и шампиони. Некако најкомпактни ми се засега. Шпанија е многу поразлична, Наваро, Гасол и Ибака ја прават разликата секако, Русија нема ни да ја вбројам во фаворитите, Турција разочарува, Литванија нема сили за некој висок дострел.

Русија отпадна веќе, нема никакви шанси за пласман во наредна фаза.

Многу е добро ова што отпаднаа некои од големите имиња уште сега . Оти ние како прво или второпласирани после втората група ќе ги избегнеме во 1/4 финале Шпанија и Грција кои ќе бидат 1во и 2ро место во другата група :D . Така да 1/4 финале со некој од Италија , Финска , Хрватска кој сака нека е :pos:

Јас сеуште мислам дека Грците нема да влезат во финале :icon_mrgr:

Федерацијата на Русија тотално потфрли. Го избркаа Блат после Олимпијадата. Па им откажа гркот шо го имаа како замена на денот кога почнаа со припремите и дури 3ца доста важни играчи(Каун,Мозгов,Кириленко) откажаа а Воронцевич им се повреди. Тоа ти е како кај нас да ти откаже Пипан на денот на започнувањето на подготовките и да ти го стават Лазовски за тренер. Антич,Гечевски,Илиевски да ти се повлечат и Бо да се повреди. Затоа не ме чудат дебалкиве.

Јас сеуште мислам дека Грците нема да влезат во финале :icon_mrgr:
И јас истото го мислам. Вчера ги гледав со Турците, значи јас се кладам со живот дека мајмуниве со нас нема да знаат кај им гз кај им е глава. Гејлада ја сакам за противник, мислам дека ќе ги изручаме со се партали.

Грција ќе бидат четврти, нешто ми вели дека ние ќе играме со нив за 3то место (дај боже) и ќе бидеме трети.

Не потценувајте никого,само тоа да ве потсетам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom