Овие од УЕФА се комедии живи па добро бе Пољаците како најистакнати хулигани ем домаќини треба и мора да бидат дупло казнети. Срамота е ова што на русите им се префрла целата вина како демек тие се причината за овие нереди.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стварно ја претерува со србизмите.Се е ок,дава некои коментари за некои работи кои обичен гледач нема шанси да ги примети,не е само ко мртво пувало што ќе повтори 1-2 збора него и се вклучува во коментирањето....се е супер,само нека намали со тоа србизмите.Ќе му каже некој на Панчев да престане со тие србизми кога коментира........ Домовина бре???![]()
Стварно ја претерува со србизмите.Се е ок,дава некои коментари за некои работи кои обичен гледач нема шанси да ги примети,не е само ко мртво пувало што ќе повтори 1-2 збора него и се вклучува во коментирањето....се е супер,само нека намали со тоа србизмите.
Иначе домовина не е србизам![]()
Отаџбина е србизамЕ, србизам кога го користиш како замена за нашиот збор Татковина!![]()
Е, србизам кога го користиш како замена за нашиот збор Татковина!![]()
Домовина е хрватски збор,отаџбина би бил србизамЕ, србизам кога го користиш како замена за нашиот збор Татковина!![]()
Домовина е хрватски збор,отаџбина би бил србизам![]()
Ние и блатото против средниот ред на Хрватскане знам како кажал Бекенбауер и што кажал, ама па Панчев кажа дека Македонија ако игра два дена против Хрватска нема да даде гол, и два дена после тоа ги тепавме со 2-0...![]()
Ќе му каже некој на Панчев да престане со тие србизми кога коментира........ Домовина бре???![]()
17.00 - ЕУРОФОРИЈА - (вод: Г.МИЛКОВСКИ)
17.50 - пренос ИТАЛИЈА-ХРВАТСКА - (ком: Д.НИКОЛОВСКИ / Т.СТОЈАНОВСКИ)
20.35 - пренос ШПАНИЈА-Р.ИРСКА - (ком: Г.СТЕРЈОВ / З.ВИДЕВСКИ)
17.00 - ЕУРОФОРИЈА - (вод: Г.МИЛКОВСКИ)
17.50 - пренос ИТАЛИЈА-ХРВАТСКА - (ком: Д.НИКОЛОВСКИ / Т.СТОЈАНОВСКИ)
20.35 - пренос ШПАНИЈА-Р.ИРСКА - (ком: Г.СТЕРЈОВ / З.ВИДЕВСКИ)