М
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За поткупувањето на судии од страна на АтињанитеШо е работата бе ?
скандал СО Македонската репрезентација а не ВО...
Сигурно е нешто со името...
Igor Trpeski
Прекрасна работе е новинарската, ама не е за секого ...
Веднаш по денешниот пренос )Шпаниоја - Србија) добив милион телефонски позиви и порази.
- КАНАЛ 5 ТВ - ЕКСКЛУЗИВНО - Скандав во Македонската кошаркарска репрезентација !!!!!
... Срамно е за некој да има 2-минутна гледаност на вестите, да ја нарушува пред се победничката атмосвера која владее во редовите на нашиот тим, но и победничкиот и славенички дух присутен деновове во секог граѓанин на Р.Македонија....
-- ЕКСКУЗИВНАТА ВЕСТ е објавена пред 4-5 дена и се однесува на суспензијата на делегат на грчката репрезентација кој се јавивал на судиите пред натпреварот МАКЕДОНИЈА - Јужен Сосед, за што тој е суспендиран на Јужниот Сосед (Ј.С.) заработи казна од 20.000 Евра ...
-- ЈАВНО - заради вакви сензационалисти од новинари се сремам што ја имам најбагодарната работа во светот ...
СРАМНО, МИЗЕРНО, ОЧАЈНО ...
Заостанати вести. Се работи за скандалот со Гркот што сакал да ги поткупи судиите. Вада дека сега излезе официјалмно, па овие избламираа демек екслузивна иформација, а уствари ја знаеме веќе 3 дена...Нема ништо на нивниот веб-сајт, за што се работи?
Тhe awkward moment кога Игорче се срами или ко што напишал он, среми, што е новинар поради лапсус на друга новинарска екипа и кога тврди дека новинарската работа не е за секого.
Остај ги Игорче нека шутираат у празно ... остај ги.
Negova e.Ova negovata licna karta e ?ili samo ubav foto shop??