EU Imports Record 12.18 Million Tonnes of Russian Arctic LNG
Europe's estimated bill reaches €7.88 billion through September as U.S. sanctions deadline adds uncertainty for Yamal's specialized tanker fleet.
gcaptain.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
gcaptain.com
Има и појако:
Lidl på triangeln i Malmö har oxfilén och ryggbiffen inlåst med kodlås
Прегледај го приврзокот 487932
Mi ispadna videovo za MalmeBrat mi, Malme e different beast
Malme i Marsej se vo "league on their own"![]()

Taka e. Koj čuva evra neka gi menuva, vrednosta im pagja. Franci, dolari yuani rublji... A najdobro zlato ili stanovi@savan еве го љубимецов твој се јави, ако е во право си еба мајката евро зоната, а ништо чудно и ЕУ
![]()
Nobel winner Krugman says France may have become 'too big to save'
Economist Paul Krugman sounded the alarm on a looming "ugly crisis," while former ECB head Jean-Claude Trichet said French politicians must compromise.www.cnbc.com
Мене ми се допадна делот каде се вели Лавров преку своите лујџе од МНР барал објаснување и ослободување, по него се јавил Белоусов и барал ослободување и Чојците не чекале да им се иави ПутинИскрено апл идиот испадна со тоа што ја посетил Црна Гора. 10 милонска сума Бајден и ко даваа за него. И посетува од висок ризик. Незнам дали планиеано е со Рускиве служби. Го пуштија односно депортираа за Русија. Има некој реагирано и објаснето од поголемите играчи. Ако не е договорена акција со службите на РФ за медиумски да го искористат. Ондак тежок идиот.
Мислам дека го знаеш моето мислење за нобеловецот, така да ЕУ и Еврозоната не треба мува да ги лази.Taka e. Koj čuva evra neka gi menuva, vrednosta im pagja. Franci, dolari yuani rublji... A najdobro zlato ili stanovi