Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
Има и појако:

Lidl på triangeln i Malmö har oxfilén och ryggbiffen inlåst med kodlås​

Прегледај го приврзокот 487932

Brat mi, Malme e different beast :pos::pos::pos:
Malme i Marsej se vo "league on their own" :свиркам::cool:
Mi ispadna videovo za Malme
https://www.facebook.com/share/r/1CP6gAoxra/ :pos:
Welcome to the jungle, ne sum bil do sega, ama ovie inzhenerski dostignuvanja mora da se vidat :ROFLMAO:

• Хаха
Reactions: A__
@savan еве го љубимецов твој се јави, ако е во право си еба мајката евро зоната, а ништо чудно и ЕУ

@savan еве го љубимецов твој се јави, ако е во право си еба мајката евро зоната, а ништо чудно и ЕУ

Taka e. Koj čuva evra neka gi menuva, vrednosta im pagja. Franci, dolari yuani rublji... A najdobro zlato ili stanovi

Искрено апл идиот испадна со тоа што ја посетил Црна Гора. 10 милонска сума Бајден и ко даваа за него. И посетува од висок ризик. Незнам дали планиеано е со Рускиве служби. Го пуштија односно депортираа за Русија. Има некој реагирано и објаснето од поголемите играчи. Ако не е договорена акција со службите на РФ за медиумски да го искористат. Ондак тежок идиот.
Мене ми се допадна делот каде се вели Лавров преку своите лујџе од МНР барал објаснување и ослободување, по него се јавил Белоусов и барал ослободување и Чојците не чекале да им се иави Путин :pos:
Мислам дека Русија ќе ја искористеше оваа прилика да ги тестира своите сили ама храбриве Монтенегрини не се до толку тупави па брзо реагираа-ги симнаа гајчите.
Штета што Монтенегро не издржа а Бритите толку многу им ветуваа!

Taka e. Koj čuva evra neka gi menuva, vrednosta im pagja. Franci, dolari yuani rublji... A najdobro zlato ili stanovi
Мислам дека го знаеш моето мислење за нобеловецот, така да ЕУ и Еврозоната не треба мува да ги лази. :)

Back
На врв Bottom