Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
Ги пробија Германците има можда две недели како поминаа. И французите исто. Пак нека прават дата центри.
Автоматски споено мислење:

@teknuvalo111 провери си дали мејловите ти се пробиени овде https://haveibeenpwned.com/

Мене пред некој ден пак ми го хакнаа Инстаграмот и автоматски на сите контакти пратиле линк за криптовалути (лажни) кајшто треба да оставиш депозит па као демек ке добиеш некоја награда у криптовалута. Scam

А така и ми треба коа симињам пиратски игри и софтвер. Пуни се со вируси adware malware, trojan, stojan :)
Mi stigat da a se cudam jas takvi cudni senderi se e povrzano deka ke dobies nesto ili da apliciras nekade demek nagrada, ali kolku pati sum podlegnal na scamovi veke mi e proucen cel aspekt od niv, za sreka se stiga vo junk kade sto ne otvaram...

Mi stigat da a se cudam jas takvi cudni senderi se e povrzano deka ke dobies nesto ili da apliciras nekade demek nagrada, ali kolku pati sum podlegnal na scamovi veke mi e proucen cel aspekt od niv, za sreka se stiga vo junk kade sto ne otvaram...
Lesna rabota e koga ti stigaat u spam pa znaes, a i preocigledni se scam mejlovite, ama ima virusi malware sto kradat podwtoci od browseri kako sto se zacuvani lozinki od mejlovi, netflix, kartici i slicno. Takvi virusi ima u samite fajlovi, narocito na piratska sodrzina.

Ovde se proveruvaat za virusi, i programi i web stranici

Virustotalscan.com

Ama ironicno e toa sto koga se koristi piratski softver ili igra MORA da dozvolis virusot da bide ignoriran od antivirusot za da uspee instalacijata.
Na windows namerno site krakovi,patchovi i kurci i palci se registeirani kako virusi oti se piratski i nekoi stvarno se virusi a nekoi se samo false positive.

Ovde se proveruvaat za virusi, i programi i web stranici

Virustotalscan.com
Пробав да ја отворам страницава ама ми вика дека не постои.
Дај асален линк или таа е багната ?

Imam chitano na net deka vo Germanistan na redbul limenki stavale takvi tagovi / alarmi (ili onie sho se kaj nas na Gilette produkti i parfemi, kako i da se vikaat). Taka li e?
Кај анс таквите скапи и вредни работи ги чуваат позади каса каде што се нема пристап за невработени или на самата каса.
У стокомак и кам на каса место мастики, бонбони... имаат аргета, редбул, парфеми, нескафе, виски, хеденшолдерс .

Последно уредено:
Eh Shvedistan do kaj dojde cccc

Прегледај го приврзокот 487831
I vo marketite na hranata alarmi da se stava. Znam deka u Germanistan e normala voa, ama ne mislev deka i tuka e dojdeno.
Ова откако влегоа во нато заради русиштата ги ставиле сигурно

И овој шмрка нешто ефтино

Пробав да ја отворам страницава ама ми вика дека не постои.
Дај асален линк или таа е багната ?

Кај анс таквите скапи и вредни работи ги чуваат позади каса каде што се нема пристап за невработени или на самата каса.
У стокомак и кам на каса место мастики, бонбони... имаат аргета, редбул, парфеми, нескафе, виски, хеденшолдерс .

Малку се зачитав за изборите во Шведска откако видов статија за сомневање за етничко гласање и нагласокот беше на тоа дека има пет пратеници родени во Сомалија и дека сомалјиците гласале масивно само за нив и имало веќе заокружени листиња што се делеле(нз како фукнционираат точно изборите). Тројца се од Зелената партија, двајца во Левицата односно најретардираните партии.
Еден од нив има интересна биографија: https://en.wikipedia.org/wiki/Mohamed_Ali_(politician,_born_1996).
Му одбиваат државјанство затоа што не враќа долгови и кредити и не плаќа даноци.Цимери му биле криминалци односно еден осуден за обид за убиство. Поднесува жалба затоа што е одбиен за државјанство и февруари 20206та станува државјанин, а веќе сега септември и станува пратеник. :D
Ми е кеф вака што стануваат мултиетнички како што нас ни трубеа за да видат како фукнционира таа нивна демократија со трибалистички исламски племиња.

@Harald да мобилизираме дијаспората наредни избори ти или Емка да сте во парламентот?

Малку се зачитав за изборите во Шведска откако видов статија за сомневање за етничко гласање и нагласокот беше на тоа дека има пет пратеници родени во Сомалија и дека сомалјиците гласале масивно само за нив и имало веќе заокружени листиња што се делеле(нз како фукнционираат точно изборите). Тројца се од Зелената партија, двајца во Левицата односно најретардираните партии.
Еден од нив има интересна биографија: https://en.wikipedia.org/wiki/Mohamed_Ali_(politician,_born_1996).
Му одбиваат државјанство затоа што не враќа долгови и кредити и не плаќа даноци.Цимери му биле криминалци односно еден осуден за обид за убиство. Поднесува жалба затоа што е одбиен за државјанство и февруари 20206та станува државјанин, а веќе сега септември и станува пратеник. :D
Ми е кеф вака што стануваат мултиетнички како што нас ни трубеа за да видат како фукнционира таа нивна демократија со трибалистички исламски племиња.

@Harald да мобилизираме дијаспората наредни избори ти или Емка да сте во парламентот?
Seto toa e taka, vo site medii go ima, dokumentirano se po red.

Fala na ponuda, ama so hohshtapleri si nemam rabota. Si odbrav da si rabotam tehnichka struka, i fala mu na Gospod ima za pristoen zhivot od toa. Prvo vo Makedonija, sega vo Shvedska, za vo idnina zdravi zhivi kje vidime kade naredno.
Retko se mesham vo politiki (iako znam mnogu povekje od sho treba), ama ovie apla gi preteraa site granici, probivaat dno sekoj nareden den, a ushte nekoe kolektivno ludilo glumat sistem i elita. Koga kje vidish kade ti odi danokot, mochanje vo faca e bukvalno. Ama ajde, se tesham nekako deka privremeno sum tuka, nemam ni najmala zhelba da ostanam ni den podolgo od sho treba.

Евреите веќе со негодувања дека Левицата ќе владее во Берлин. Човек да седи и да чуди. Исламисти и Левица. Тие две работи се противречни едно на друго.
Од кога пишувам дека водачите на левицата се купени од страна на исламистите . Не се веќе под влиание на Евреите тука сега им се корисни идиоти на муслиманите. На Ska му беа смешни таквите мои видувања ама гледам почнал да се соочува со реалноста.

Back
На врв Bottom