Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
Во Германија утрово повторно по којзнае кој пат муџа спрчил десетина луѓе со автомобил.

Умоболните левичари одма ја обвинија екстремната десница за овој терористички напад

:facepalm:
ама Лукашенко е диктатор

Се чудам јас зошто протестираат против десница во Германија, народот кој го јадеше доста поради Спд и ЦДУ.

Тоа да ти плаќале по 100€ на час за протестантите, преку фондови од владата. Државни пари.
Излези на протест 10 сати лапај си 1000че.

Чуди се јас, влетал некој со кола во толпа. Одма протест, против Десница и за љубов. Земи лепи се за автопатите. Лапај си 1000че. Заклал некој мигрант деца, оп протест против десница. Не го исклецал некој, оп протест против десница.
Неможе толку шизофренија да има колку што финансиски некој си лапа парички.

Во Германија утрово повторно по којзнае кој пат муџа спрчил десетина луѓе со автомобил.

Умоболните левичари одма ја обвинија екстремната десница за овој терористички напад

:facepalm:

По кој знае кој пат ќе кажам - ако сакаат да сопрат овие ствари мора да има консеквенци и за блиската фамилија на починителот.

Ме боли кур дали мислите дека тоа е неправично, бидејќи само така ќе се спречат исламистичките гомна да го засмрдуваат континетов.

Eве го, се смее, го боли кур, убил каурче, мисли дека ќе Алах ќе го награди:
avstrija-siriec-napad.jpg

Секоја чест, студија за идните геенрации на тема идеологија против реалност.

Gj7sSBmWAAA-x6v.jpg
Gj7uEQJXIAADPc0

RS ја примиле во ГЕУ, а Северџанија, Косова, Албанија , БИХ и Монте Негро се под СНЕГ
И Швајцарија и Норвешка ги примиле а Ирска ги избациле од ЕУ.

Макрон свика итен состанок и ги покани, Германија, Британија, Италија, Полска, Шпанија, Холандија и Данска :D

Slovenska predsjednica kritizirala hitan Macronov sastanak. "Nemamo svi isti tretman"

Наеднаш и Макрон стана реален.

Може малку објаснување што гледаме на табелата и мапата?

Балтичките земји преминаа од руско-белоруската мрежа на мрежата на ЕУ со многу славење, од тогаш цените пораснаа неколкукратно како што се гледа на сликата.

Балтичките земји преминаа од руско-белоруската мрежа на мрежата на ЕУ со многу славење, од тогаш цените пораснаа неколкукратно како што се гледа на сликата.
Наздравје нек им е, да се множат. :D

Макрон свика итен состанок и ги покани, Германија, Британија, Италија, Полска, Шпанија, Холандија и Данска :D

Slovenska predsjednica kritizirala hitan Macronov sastanak. "Nemamo svi isti tretman"

Наеднаш и Макрон стана реален.
сеа кога ќе треба топовско месо за европската војска на Украински Фронт Ште Мољат да улагаме у гЕУ, ама ЈОК :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom