- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 7.256
- Поени од реакции
- 14.229
Има нека тајна веза......Темава е circlejerk на неколку Анти-ЕУ/Проруски членови на форумов...
Истиот феномен го забележувам и на Facebook.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има нека тајна веза......Темава е circlejerk на неколку Анти-ЕУ/Проруски членови на форумов...
Истиот феномен го забележувам и на Facebook.
Ете баш дека сакаш да разговараш со точни факти кажи кој поочигледен факт ти фали за да сфатиш дека Еу и САД под покровителство на Израел намерно ги форсираат и тераат Украинците да се борат за нивни интереси ?Апсолутно. И си ја пресекоја гранката на која седат. Никој не сака да полемизира со нив, самите си вртат исти теми, постираат од твитер, навредуваат и понижуваат.
Бев во америка видов како е, не ја сакам, не ја сакам нивната политика а ни животот таму. Не ја сакам ни ЕУ, дисфункционална творба која е неправедна кон Македонија.
Но сакам да разговарам со точни факти, со вистински случувања и контексти, да слушнам одрживи предлози.
Но не, веднаш станав про ЕУ, за запад, неолиберал, член на НВО, веќе заборавив со што ме филуваа Ванлок и другарите.
на крајот можам само да речам е....е се
Ај сега врати се у невладина и види со реални и неутрални очи што таму се дешава па пиши доживљаји овде на темава.
Out of roughly 300,000 military service questionnaires sent to 18-year-olds in Germany, only 530 individuals formally committed to join the armed forces. The defense ministry faces a massive personnel shortage, as these low voluntary enlistments fail to meet the Bundeswehr's ambitious goal of reaching 270,000 active troops by 2035.
Ни со тоа нема да ги соберат .... се се дустабанлии и деформираниОсвен задолжителен воен рок, не гледам како да ги собарат тие 300.000.

Башка и нема поента муџите и мигрантите да ги праќаат на фронт. Тие се новите германци.Ни со тоа нема да ги соберат .... се се дустабанлии и деформирани
..и негде прочитав, се сомневаат во лојалноста .... никако не сакаат на муслимани да даваат оружје а мигрантите на прва петарда кидавела ќе праеле.