Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
Апсолутно. И си ја пресекоја гранката на која седат. Никој не сака да полемизира со нив, самите си вртат исти теми, постираат од твитер, навредуваат и понижуваат.
Бев во америка видов како е, не ја сакам, не ја сакам нивната политика а ни животот таму. Не ја сакам ни ЕУ, дисфункционална творба која е неправедна кон Македонија.
Но сакам да разговарам со точни факти, со вистински случувања и контексти, да слушнам одрживи предлози.
Но не, веднаш станав про ЕУ, за запад, неолиберал, член на НВО, веќе заборавив со што ме филуваа Ванлок и другарите.
на крајот можам само да речам е....е се
Ете баш дека сакаш да разговараш со точни факти кажи кој поочигледен факт ти фали за да сфатиш дека Еу и САД под покровителство на Израел намерно ги форсираат и тераат Украинците да се борат за нивни интереси ?

Ај сега врати се у невладина и види со реални и неутрални очи што таму се дешава па пиши доживљаји овде на темава.

@alekjov: Здраво шефе. Да. Им напишав дека прават сркл џрк, мислам дека ги изнервирав. Што е следно за денес, пак сркл џрк во ехо комората? Не? Вовче денес? Ама... Ама јас пак сум локомотивата? Не бе, нема гајле... Чу - чуууу, чу чуууу!

Out of roughly 300,000 military service questionnaires sent to 18-year-olds in Germany, only 530 individuals formally committed to join the armed forces. The defense ministry faces a massive personnel shortage, as these low voluntary enlistments fail to meet the Bundeswehr's ambitious goal of reaching 270,000 active troops by 2035.

Освен задолжителен воен рок, не гледам како да ги собарат тие 300.000.

Освен задолжителен воен рок, не гледам како да ги собарат тие 300.000.
Ни со тоа нема да ги соберат .... се се дустабанлии и деформирани :D

..и негде прочитав, се сомневаат во лојалноста .... никако не сакаат на муслимани да даваат оружје а мигрантите на прва петарда кидавела ќе праеле.

Ни со тоа нема да ги соберат .... се се дустабанлии и деформирани :D

..и негде прочитав, се сомневаат во лојалноста .... никако не сакаат на муслимани да даваат оружје а мигрантите на прва петарда кидавела ќе праеле.
Башка и нема поента муџите и мигрантите да ги праќаат на фронт. Тие се новите германци.
Треба од старите да се ослободат за да направат место за новите.
Нема логика.

Back
На врв Bottom