Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување

Се бара DEXIT......
После се што се случува во Европа, не ме чуди и повеќе држави да сакаат да излезат од ЕУ.
Автоматски споено мислење:

Најбитното е верувам можноста да ти ги блокираат средствата во секој момент.
Ах во тоа и не се сомневам дека ќе се деси. Е тек тогаш Европа има да гори. Батали ти Русија и Кина или некој друг, самите Европејци мора да им пресудат на ваквите сатанисти.

На гЕУ Му текна, дека сo Шенген татарчето ќе ги поплави со фалц евра, па ив воведе идентификување

Урсулчето и ЕУ нешто чачкаат во дворот на Вујче, ќе праеле најголем светски пазар ??? Тука е и Бразил од Брикс, ај да видиме Трумпет како ќе реагира, како прво Царини за сите што ја подржуваат Данска (Грендланд) ??

Кога ќе кажат „европските вредности„

b8185ac3-809d-4b11-85ff-78ec65e147e1.jpg

Да ви се мочам во „европските вредности„

DOSTA JE Ja se vas ne bojim

32 мин. ·

Izgleda da su stranci morali doći kako bi nas podsjetili što znači imati kičmu.

Najjeftinija radna snaga u Hrvatskoj više nisu uvozni radnici. To su Hrvati. S tom razlikom da mi volimo da nas se gazi uz domoljubni refren u pozadini.

Dok smo zauzeti zastavama, koncertima i praznim parolama, nemamo vremena primijetiti da nam je dostojanstvo svedeno na floskulu. Nepalci, za to vrijeme, demonstriraju što ponos zapravo znači: ne pristati na izrabljivanje.

Ironija je zatvorila puni krug — u zemlji koja se neprestano kune u ljubav prema domovini, upravo stranci moraju pokazivati kako se brani osnovno radničko pravo.

Ako ništa drugo, možda ćemo nešto naučiti.
Ako već ne od vlasti — onda od Nepalaca.

Usput, mali podsjetnik: Nepalci su srušili vladu za 48 sati.

Значи они од ЕУ може да си ставаат БАРИЕРИ, а сега кога Канада им опна Боли...
Само нонЕУ вазали од чекалната молчат и трпат и НЕ СЕ СЛОЖНИ, всушност секаде партиите мислат само на подршка од ЕУ амбасади, зборот РЕЦИПРОЦИТЕТ ги згрозува

Русија и Кина се криви ...

Оваа е од оние типичните. Зеле мигрантиве им се серат на сред Брисел и Берлин. Напаѓаат жени и деца.

Ги имаш во неполни 24 часа сите. Русија и Кина влијаат на ситуацијата.

Бог да чува и да брани.
Автоматски споено мислење:

Интересно е како не коментираат про америчките буљаши на форумов околу ситуацијата со Гренланд.
Али затоа во темата за Венецуела и Иран беа како навиени јбт. Реков јас обично лицемерие и испрани мозоци.

Бруки живи сте со лицемерието.
После лелеле Македонците биле проРуски настроени:pos: Не бе пријатели, саглам човек со мозокот уште во здрава форма знае дека Сад тешки пиздетини прави.

Нафовци на апарати со Гренландов... Но несомнено ќе се појават, сигурно со „рилполитик“/америка стронк и слични коментари. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom