Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште вчера имаше за тоа на твитер ако најдам ќе постирам.Некој викаат дека имал ептен бизниси во Србија па како демек да не му трпеле и да не му паднат ,се на се ептен драма направи бетер испадна и од некој НБА играчи.За мене најдобар играч во Еуролига од ерата кога дојде Миро во Барселона е еден и единствен Василије Мициќ .Сега добив инфо дека добил порака од патријархот да не премине, бидејќи „ќе го поделил“ народот. Познат е како голем верник и ги почитува црковните великодостојници.
Уште вчера имаше за тоа на твитер ако најдам ќе постирам.Некој викаат дека имал ептен бизниси во Србија па како демек да не му трпеле и да не му паднат ,се на се ептен драма направи бетер испадна и од некој НБА играчи.За мене најдобар играч во Еуролига од ерата кога дојде Миро во Барселона е еден и единствен Василије Мициќ .
Кемба ако беше здрав немаше да игра во Европа. Потполно распаднати колена има ликот и ќе биде чудо ако изигра поише од 20 утакмици следна сезона.
Имаш кладилници клади се со нив, јас давам прогноза врз основа на тоа што гледам и читам. Кога си одеше од Далас лекарите имаа изјава дека колената му се како на 70 годишен човек и дека право чудо би било да ја продлжи кариерата на врвно ниво. Искрено не верувам дека ќе изигра ни 10 утакмици али ајде, што се мене тиче дај боже да игра и да е ок пошо ми е драг играч.Kemba ke bide najak igrac vo evroligata...
Sakas da se kladime deka ke izigra povekje od 20 utakmici sledna sezona ?
Имаш кладилници клади се со нив, јас давам прогноза врз основа на тоа што гледам и читам. Кога си одеше од Далас лекарите имаа изјава дека колената му се како на 70 годишен човек и дека право чудо би било да ја продлжи кариерата на врвно ниво. Искрено не верувам дека ќе изигра ни 10 утакмици али ајде, што се мене тиче дај боже да игра и да е ок пошо ми е драг играч.